Permanent makeup – PMU bryn og liner


Permanent makeup PMU bryn og liner brows eyeliner øvre nedre hos Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandPermanent makeup bryn og linerArt by Nikka Academy Master i PMU bryn og liner hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Fremgangsmåde og generel info omkring PMU.
Generel info: 
Jeg, Linda Lykke, er certificeret permanent makeup artist siden 2016 og har taget min uddannelse hos ECURI/Art by Nikka i Silkeborg, som er et af de få steder i DK, som er en anerkendt uddannelsesinstitution til uddannelse af pigmentister. Ikke tatovører, som nogle fejlagtigt tror at vi er og er det vi laver. Jeg behandler under betegnelsen MASTER og uddanner mig løbende og tager flere kurser i nye teknikker, produkter osv. med blandt andet førende gæsteundervisere/pigmentister fra flere steder i Europa hos Art by Nikka. Så du kan være sikker på at du er i gode hænder, når det drejer sig om dit ansigt og dit look udadtil, som jeg bestræber mig på skal være så naturligt som muligt og udfra dine ønsker.
Vi pigmentister, hos Ecuri, bruger naturlige godkendte farver, som med nåle penetreres ned i de øverste døde hudlag. Farver, der med tiden udfades/udviskes alt efter hudtype og tilstande. Derfor skal der også flere behandlinger til fordi huden naturligt udskiller de farver vi lægger i de øverste hudlag. Der kan udskilles op til 50-80 % af farven fra gang til gang og alt efter hvilken hud vi pigmentere i, eks. liner på læber, liner på vippekanten, eller brynfarve. Så derfor skal et bryn have ca. op til 2-3 gange og en liner på vippekanten øvre/nedre og læbeliner have op til ca. 4 gange behandling.
Når behandlingen er udført tilfredsstillende og som ønsket, så skal det af ovennævnte årsager vedligeholdes løbende for at holde den ønskede farve. Det er igen forskelligt hvor ofte det skal vedligeholdes med en behandling, efter hudtype/tilstande efter hvor godt huden holder på farven. Nogle har behov for opfyldning efter 1 år, andre efter nogle år og nogle kommer først igen efter 5-7 år.
Fremgangsmåde før/under behandling:
Der bookes typisk en konsultation, hvor vi får afdækket behov/ønsker for bryn/liner hvorefter der bookes en tid til selve behandlingen, 1. behandling. Tiden bookes gennem mig, ikke online, da der sættes individuel tid af fra gang til gang, alt efter hvor meget huden har taget imod af farve og ønsker for behandling.
Første gang optegnes der bryn/liner, der snakkes om farve, form og ønske for udseende. Udfra morfologi, ansigtsformer etc. kommer jeg med anbefalinger og sammen finder vi frem til et tilfredsstillende resultat. Send/find gerne billeder af den form på brynet eller den liner du ønsker. Det gør det nemmere at præcisere den ønskede pigmentering.  Der lægges en bedøvelsescreme på området, som sidder i 30 min. Cremen er lidt som Emla creme til børn, bare stærkere. Herefter lægges en godkendt bedøvelse med nåle i overfladehuden (dog ikke ved microblading). Behandlingen er en smærtefri behandling, men man kan mærke at der foregår noget i huden. Herefter påbegyndes pigmenteringen. Kunden får en creme med hjem til at påføre området i tidligst 4 timer efter behandlingen og som skal bruges hver dag på området hvis der er behov for det.
Før pigmentering: 
Undgå sol/solarium og alkohol dagen inden pigmentering, da det øger risikoen for blødning. Hvilket kan resultere i at behandlingen må afsluttes før.
Pasningsvejledning efter behandling: 
De første 48 timer:
Området holdes tørt. Ikke påfør makeup og gør ikke området vådt.
De første 14 dage: 
Påfør den udleverede creme efter behov dagligt, tidligst 4 timer efter endt behandling.
Undgå sol, solarie, spa, sauna og swimmingpools. Brug solcreme med høj faktor.
Dette for at få det bedste resultat og den bedste opheling og bevaring af mest mulig farve.
Vigtigt: 
Vær forsigtig på og omkring det behandlede område under helingsprocessen i forbindelse med mindre sår og skorpedannelse for at undgå ardannelse.
Undgå at rive sårene af da det kan give ar. Akkurat, som med almindelige sår andre steder på kroppen.
Let kløe og irritation kan opstå hos nogle, hvor den udleverede creme kan anvendes for lindring.
Genbehandling kan tidligst foregå 4 uger efter sidste behandling.
Vær opmærksom på at det er helt normalt at meget af farven kan forsvinde efter første behandling (50-80%) hvad end det er eyeliner eller bryn og specielt ved 3D læber kan op til 80% af farven forsvinde. Husk at det hele er en proces før det færdige resultat.
Farven trækker meget farve op de første dage, for så at forsvinde og blive meget lysere de næste dage. Først nogle uger efter kan man forvente at se det farve, som er tilbage, hvor der tages stilling til om der skal laves yderligere opfyldning.
Har du yderligere spørgsmål, så skriv/ring endelig på 27 28 30 55.
Permanent makeup Bryn/Liner 3.500,- for to gange uanset type bryn. 3. gang 500,-/hvis det behøves.
Vi laver alle tekniker i bryn og alm. liner øvre og nedre.