Hårfjerning med voks


Hårfjerning med voks - voksbehandlinger hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Hårfjerning med voksHotwax intimvoks varmvoks, bikini, intim, næse, ører, brazilian, hollywood, mellem baller hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Hos Lykke & velvære benyttes de mest skånsomme voks præparater på markedet, Lycon, Depilflax og Perron Rigot for at opnå det bedste og mest holdbare resultat.

Der benyttes strip wax (cold wax) og hot wax.

Der kan vokses alle steder på kroppen og i ansigtet.

Her ser du eksempler på intimvoks (kun på kvinder):

Lycon Brazilian hollywood bikini wax voks intim voks hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Før/efter din behandling

Det anbefales at peele/exfoliere kroppen dagen før behandling for at undgå indgroede hår efterfølgende og igen 1-2 dage efter behandlingen og herefter hver uge.

Undgå solbadning, damp og peeling samme dag, som du er blevet behandlet. Hårene skal være mindst ca. 5 mm lange for at voksen kan fæste sig i hårene og helst ikke meget længere end 1 cm for en optimal og skånsom hårfjerning. Du kan evt. trimme/klippe hårene inden behandlingen, dette vil også mindske følelsen ved voksning. 

For at blødgøre hud og hår og herved undgå at få knækket hår, anbefales det at bruge bodylotion/intimcreme inden din behandling.

Det anbefales, at man ikke dyrker sport og solbadning 24 timer efter denne behandling. Undgå at eksfoliere huden lige efter behandling.

Hør evt. om vores efterpleje produkter for blandt andet at undgå indgroede hår og minimere hårvæksten, rødme, irritation og andet du lider af. Vi har det rette udvalg i plejeprodukter til hjemmepleje imellem dine behandlinger i klinikken.

Hvor ofte?

Af hensyn til hårets vækstfaser anbefales det at få vokset området med ca 3-4 ugers mellemrum. Ved at holde disse behandlinger, så varer det længere tid med at hårene kommer igen. Der kommer på sigt finere og færre hår i området.

Medbring gerne ny ren t-shirt, trusser eller anden beklædning for hvor på kroppen du får vokset, så du undgår bakterier, støv og snavs på det behandlede område.

 Voks overlæbe og hage med voks Lycon Perron Rigot hos Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandRetning og formning af bryn med voks Lycon Perron Rigot hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland