Permanent makeup (PMU) – Eyeliner


LÆS generelt om PMU/permanentmakeup her

Permanent makeup PMU eye liner eyeliner Lykke & velvære HelsingørVigtigt! (Før, under og efter)

Eyeliner / vippefortætning

Denne behandling skaber mere fokus omkring øjnene.

Den er meget naturlig, og giver mere et look som en vippefortætning, men du kan også få mere vinge og eller tykkere liner.

Eyeliner er de seneste par år blevet rigtig populært. Med en eyeliner, som tilpasses dit øjes form, størrelse og øjenfarve, indrammes ansigtet og fremhæver farven i iris. Slip for at bruge tid om morgenen på at tegne liner op.

Med en permanent eyeliner undgår du at din makeup liner forsvinder efter en tur i vandet, under motion når du sveder eller hvis du gnider dig i øjet.

Udover det skaber permanent eyeliner, også en fornemmelse af at du har mascara på, så du ikke føler dig så ”bar” når du ikke har lagt makeup på.

Eyeliner ­ vippefortætning

Den kan ikke sammenlignes med en eyeliner du tegner med en sort streg, da denne er meget mere naturlig, og mere bare giver et look som en vippefortætning. Det er en helt fin streg som tegnes nede mellem vipperne. Dette kan laves både foroven og forneden efter ønske.

Ved permanent make up deponere man farve i det yderste hudlag. Da det kun deponeres her, vil farven med tiden falme og til sidst forsvinde.

Man skal derfor være indstillet på at behandlingen skal tegnes op igen efter noget tid igen. Der er flere faktorer som spiller ind på hvor lang tid der går før farven falmer. Hudtype, livstil, soldyrkning, medicin forbrug etc. I de fleste tilfælde skal bryn friskes op hvert 3-5 år, men dette er individuelt.

En GRATIS konsultation er en forudsætning for booking, som kun kan foretages i klinikken eller ved nærmere aftale.

Farven vil lige efter behandlingen være meget kraftig, men falmer efter opheling. Man kan forvente en anelse hævelse efter endt behandling og også rødme. Dette vil aftage inden for nogle timer eller senest et døgn.

Der kan med fordel tages en antihistamin efterfølgende. Kølig omslag uden fugt dulmer også. Men behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte. Der gives bedøvelse på inden behandlingen og undervejs. Begge er cremer.

Behandlingen

Eyelineren kan laves præcis som du ønsker den, dog med behandlers råd og vejledning. Alt hvad du kan tegne med en eyeliner pen kan også pigmenteres. Så om du ønsker en helt tynd vippefortætning eller en Cleopatra eyeliner med vinge, kan den laves præcis som du drømmer om. Du rådgives og vejledes, så vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning, som passer lige netop til dig og dine ønsker.

Ved behandling skal du være opmærksom på flg.:

  • Det kræver mindst 2 behandlinger med 4-6 ugers interval
  • Farven falmer gradvist, og det vil være nødvendigt med en ”retouch” efter 3-5 år
  • Særlig pleje inden og efter behandling
  • Behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte
  • En mindre hævelse omkring øjnene dagene efter

Læs om før og efter selve behandlingen og kontraindikationer her

Ring eller skriv for spørgsmål på 27283055