Hair extensions


Hairextensions hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Hair extensions 

Priser og tider afviger efter metode, mængde og længde.

Book en konsultation før påsætning!

NB! Lykke & velvære påsætter ikke hår du har med hjemmefra og oprykker ej heller hår fra andre saloner.

Hos Lykke & velvære kan du få følgende extensions:

Hot fusion / nailhair

Micro bond / micro rings

Cold fusion / stick hair

Easy weft, La weave

Tape hair

Clips on

Du kan desuden købe, hairclips, ponytails, bounce bounce etc. for hjemmepåsætning / dag-til-dag påsætning efter ønske. Du skal da booke en HAIREXTENSIONS KONSULTATION for at vi kan finde den rette løsning og farve til dig (bestillingsvare).

Lykke & velvære hjælper med at finde den rette løsning for netop dit hår og dit behov.

Med den rette pleje, kan du nyde godt af et fyldigt og flot hår, som uden tvivl vil give dig lige dét ekstra du har behov for. Du tilbydes en omfattende plejeserie samt extensionsbørste til dit nye hår.

For at have flot hår med extensions kræver det tid og omtanke. Hair extensions kræver extra meget pleje, da håret er dødt og ikke får næring fra hårsækkene længere. Lige netop derfor er det ekstra vigtigt, at dine hair extensions får den rette pleje og ekstra opmærksomhed, som det kræver for at bevare håret smukt og længe. Hvis du ikke plejer dine hårextensions, vil det forkorte hårets glans og levetid væsentlig. Det vil derefter blive tørt og kruset, samt filtre mere end normalt.
For at pleje dit hår rigtigt, og for at være dækket af garantien*, skal du følge denne anvisning fuldt ud.

*længde af garanti, ca. 3 mdr., afhænger af hvilken metode og leverandør Lykke & velvære anvender i de forskellige valg af extensions

Før påsætning af hair extension
– Det anbefales at vaske håret inden påsætning af hår extensions, i en rensende shampoo, så det er helt nyvasket og fri for fedt. Ikke brug conditioner  eller styling produkter på selve dagen for hårpåsætning – Håret skal være helt tørt, inden påsætning af extensions.

Efter påsætning af hårextension 
– Vask ikke håret de første 2 dage, efter du har fået påsat hair extension, så selve påhæftningen får lov rigtig at sætte sig
– For at sikre dig den bedste oplevelse med dine extensions og får at være dækket af garantien (nævnt ovenfor), anbefaler Lykke & velvære en hår serie, der forlænger levetiden på dit hår
– Red håret før du vasker det, med den anbefalede børste til extensions
– Vask håret hver 2-3 dag, dog ikke med silvershampoo ved selve påsætningerne.

-Vask håret med strygende bevægelser nedad. Balsam/ conditioner skal bruges ved hver hårvask, kun i længderne. Påføres mindst 5 cm fra punkterne/banerne, da punkterne ikke kan tåle balsam/conditioner – det ødelægger påhæftningen uanset metode

– Brug jævnligt den anbefalede hårkur, 2 gange om ugen, hvor du lader den sidde i min. 15-30 minutter og gerne længere
– Red håret 2-4 gange dagligt, med en hårextensions børste. – Red altid håret nedefra og op. – Sørg for at tørre dine bondings godt efter hårvask (de er mest udsatte i våd tilstand).

– Brug altid serum silkedråber efter styling. – Red dit hår, kom serum silkedråber i, og lav en fletning, hver nat inden du skal sove. – Gå ikke i seng med vådt hår, da det slider på Hair extension og dit eget hår.
– Flet altid håret når du skal sove, svømme eller dyrke sport.

Hårplejeserien er desuden fantastisk til dit eget hår uden hair extensions, da den er udviklet på skønhedsbranchens mest nærende og fugtgivende ingredienser. Så opnår du et styrket, mere glansfuldt og silkeblødt hår.
Serien er specielt udviklet uden salt og sulfater og derfor egner den sig utroligt godt til tør eller meget sart hovedbund.

Produkterne som er speciel udviklet til extensions, kan købes i klinikken og skal anvendes for at opnå garantien.

Glattejern og føntørre
Brug ikke stylingprodukter nær dine bondings. Du må gerne føne dit hår, men sørg for der ikke blive for varmt ved bondings/banerne. Der anbefales natuligvis at bruge heat-protector i hele håret og ikke for stærk varme.
Glattejern slider og tører håret ud på længere sigt, så undgå at bruge det mere end højst nødvendigt og slet ikke hvis du vil holde garantien.

Farvning af extensions
Det anbefales ikke at farve hårextensions, da selve håret kan blive åbent og porøst, og kemikalierne i farven kan ødelægge punkterne.
Vælger du at farve håret, anbefales det ikke at lysne håret, men kun mørke farver. Garantien ophæves når du vælger at farve/blege håret.

Vigtigt at undgå
Varme og forkert pleje, er de hyppigste årsager til at en hairextensions enten bliver ødelagt eller falder af.
Brug ingen form for stylingprodukter nær dine bondings. Pas på med varme direkte og tæt ved punkterne. Undgå også (i håret): Saltvand, klorvand, farve og for høj varmebelastning! Brug altid serum silkedråber efter styling.

Holdbarhed
Tape on hair håret holder op til 7 måneder til 1 år (med oprykninger undervejs ca. hver 6. uge og kun ved brug af Lykke & velvære´ produkter).
Hot fusion / nail hair systemet holder 3-6 måneder. (Kun ved brug af Lykke & velvære´ produkter).
Skin weft tape on hair håret skal rykkes op, efter der er gået ca. 6 – 8 uger. (Kun ved brug af Lykke & velvære´ produkter).

Cold fusion/stick hair systemet holder 3-6 måneder. (Kun ved brug af Lykke & velvære´ produkter).

Udtagning af hårextension

Du kan få fjernet dine extensions i klinikken eller oprykket extensions. Prisen afhænger af tiden der bruges på aftagning/oprykning.

Garanti
Lykke & velvære giver som en af de eneste på markedet, garanti på alt extensions hår, købt/påsat i klinikken og ved brug af de anbefalede produkter, som medfølger ved opsætning. De første 3 måneder efter køb af hår og brug af hårplejepakke er du således sikret fuld tilfredshed, hvis du overholder ovenstående plejeråd for dit extensions hår.

Hot fusion / nail hair systemet holder min. 3-4 måneder, afhængig af hvor hurtigt dit hår vokser. Der kan og vil naturligt falde en tot af engang imellem, men oftest sker det kun hvis oprykningstiden overskrides. Gem evt. totten, da den kan påsættes igen.
Tape on of håret kan efter rette pleje, tages af og på efter ønske i 8 – 12 måneder.

Hair extensions - Easy weft on, cold fusion, hot fusion og tape hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Samarbejder blandt andre med HAIRTALK og NORDIC HAIRCONTRAST.

Hvis holdbarheden ikke lever op til salonens tilfredsstillelse og du som kunde har benyttet de rigtige produkter og forholdt dig til ovennævnte anbefalinger, sendes håret ind til laboratoriet. Her vil håret blive undersøgt grundigt, og der afgøres i hvilket omfang der bør ydes erstatning.

Erstatning
Der ydes erstatning ved fejl i hår.
Der ydes ikke erstatning ved mangel på pleje, og brug af andre produkter end de tilbudte hos Lykke & velvære, samt overdreven brug af varme, farvning, klor, skum, alkohol, filtning forårsaget af manglende udfrisering.

God fornøjelse!

Har du spørgsmål ring da gerne på 27 28 30 55 tak 😉