Fodbehandling for ekstra tør hud og/eller hælrevner


Unknown-7Callus peel proffesionel fodbehandling 45 min. – 499,-  Unknown-7

For dig med hård hud på fødderne og/eller hælrevner. Denne behandling giver babybløde fødder efter et skønt fodbad hvorefter fødderne pakkes ind i folie hvor der forinden er lagt frugtsyre i bandage omkring det tørre område på huden. Det trækker i ca. 10-20 min. hvorefter det tørre hud skrabes af. Der afsluttes med fil for et blødt og fint resultat. Der laves ydermere pedicure af negle, som poleres til afslutning hvis dette ønskes.
Til sidst afsluttes med oliebehandling af negle og neglebånd samt afsluttende blødgørende fodcreme.

Hvorfor får man hård hud under fødder og hæle?

Hård hud på fødderne kommer blandt andet fordi man overbelaster foden. Hård hud vil derfor ofte kunne ses på storetåen, eller området omkring hælende.
Du kan nemt komme til at overbelaste dine fødder, hvis du går i de forkerte sko til daglig. Når du overbelaster fødderne, dannes der et tykkere lag hud for at beskytte hudlaget under. Skoen eller sålen deri er ofte skyld i dette. Derfor er det vigtigt at gå i en sko der passer til din fod og evt. skifte fodtøj i løbet af dagen. Noget hård hid opstår som følge af svamp i huden, hvorfor foden skal holdes tør i løbet af dagen. Ekstra beskyttelse og pleje af huden på fødderne er nødvendigt for at forebygge tør hud og revner.

Gør-det-selvimages-12

Du kan også købe Babyfoot sættet til 179,-og selv ordne dine fødder hjemme.

I pakken finder du to plastiksokker, som trækkes over fødderne og lukkes tæt med tape, som er påsat plastiksokken. Tag derefter dine egne strømper udenpå, for at den i plastik slutter tæt om din fod. Lad sokkerne sidde en time eller mindre hvis du mærke en brændende fornemmelse. Efter at have fjernet sokkerne, skal fødderne i et varmt fodbad eller vaskes grundigt for at fjerne frugtsyren, så denne ikke arbejder videre i huden.

I sokken er en naturlig frugtsyre, som opløser den hårde hud i løbet af de næste 2 uger.

images-10

 

Babyfoot creme Lykke & velvære

 

 

 

Det anbefales at vedligeholde og efterpleje fødderne med Babyfoot creme til 139,-.

 

images-11