Hårologi – viden om håret


images-2

 

images

Hårologi betyder viden om hår

Dit hår er personligt. Faktisk lige så personligt som dit fingeraftryk. Det ved en Hårolog. Hårologen har den fornødne viden til at behandle dig og dit hår som den unikke person du er. Hårologen studerer hår og hovedbund og kan så med stor sikkerhed give dig professionel rådgivning og behandling udfra analyse og test. De produkter, du køber med hjem, blander Hårologen med nøje udvalgte naturlige dråber af ekstrakter/additiver, så de har den virkning, som dit hår og hovedbund har brug for. En eksklusiv service Hårologerne er alene om.Unknown-1

Udover at tilpasse produkterne til netop dit hår og din hovedbund, vil du naturligvis også få en professionel klipning og styling. Hårologer uddanner sig løbende i de nyeste trends og teknikker, og i forskellige specialiserede områder. Mange Hårologer er for eksempel langhårs eksperter og ved, hvordan man bedst kan hjælpe dig.

Med den viden har vi mulighed for, at påvirke hårets og hudens naturlige funktioner.

Et sundt hår er et smukt hår…..

Hos en Hårolog får du analyseret din hovedbund og lavet en hårtest.

Testen måler om håret er i balance, om det evt mangler fugt eller proteiner. Ud fra denne viden , kan Hårologen blande shampoo, hårkure osv. med tilsætninger og naturlige ekstrakter, så du får dit helt eget personlige produkt.

Hårologi’s hår- og hudplejeprodukter samt kosttilskud, har meget effektive råvarer, som giver dybdevirkende og positive effekter på hår og hud.

Produkterne balancerer den indre struktur i håret, lukker skællaget og regulerer hovedbunden.

Skønhed kommer også indefra, derfor findes der i vores serie ikke kun produkter til pleje og styling af hår, men også kosttilskud, individuelt designet til, at forbedre dit hår, hud og negle.

Dette er en eksklusiv service som kun en Hårolog kan tilbyde.

Hos Hårologen er DU i centrum.

Har du specielle ønsker – spørg din Hårolog!Unknown kopi