Om Nani – foodstate, bæredygtighed og terapeutiske doser


Urter og terapeutiske doser fra Nani hos Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandBæredygtige vitaminer og mineraler fra Nani hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Foodstate vitaminer og mineraler fra Nani hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terapeutiske doser                       Bæredygtighed                         Foodstate

 

 

NUTRIENTS AS NATURE INTENDED

NANI tror på, at vi fra naturens side er skabt til at indtage vitaminer og mineraler gennem den mad, vi spiser. Da disse altid er bundet til andre næringsstoffer i en kompleks fødevarestruktur, og fordi at cellerne i vores krop gennem årtusinder har specialiseret sig i at genkende og optage vitaminer og mineraler på denne måde. NANI laver derfor kostilskud skabt til vores biologi. Alle tilskuddene består enten af rene fødevarer og planter, som har et højt indhold af særlige nærringsstoffer, eller også er de lavet som food state produkter. Fælles for dem alle er, at de netop er på fødevareform og ligner almindelig mad – og de genkendes af kroppen sådan. Det tror vi på, at kroppen bedst kan lide.

FOOD STATE

Food state vitaminer og mineraler er resultatet af mange års intens forskning i at skabe milde og ikke mindst højoptagelige vitamin- og mineralprodukter. Oprindeligt blev metoden udviklet til at skabe kosttilskud til meget svage cancerpatienter men er siden blevet videreudviklet til behandlere – og nu med NANI’s produkter også til den kvalitetsbevidste forbruger.

Food state vitaminer og mineraler kan laves på flere måder: Enten med udgangspunkt i gærceller, den meget næringsrige mælkesyrebakterie L. Bulgaricus, eller ved hjælp af pulveriseret, økologisk frugt og grønt. Ved alle metoder opkoncentreres vitaminerne og mineralerne heri, hvilket danner en organisk masse, som tørres, pulveriseres og kommes i kapsler til dig. Det enkelte vitamin eller mineral er på denne måde inkorporeret i et naturligt fødevarekompleks, som også indeholder kulhydrater, proteiner, fedtstoffer og plantenæringsstoffer. Resultatet er milde og højoptagelige kosttilskud på fødevareform.

Læs endnu mere herom i afsnittet om ‘Food state og dets fordele’.

WHOLE FOODS VITAMINER OG MINERALER

NANI’s naturlige kosttilskud på planteform, også kaldet whole foods, er ganske enkelt mad, fordi de består udelukkende af planter. Her er en nøje udvalgt rækker af plantearter, der fra naturens hånd har et højt indhold af særlige vitaminer eller mineraler, disse er nænsomt tørret og indkapslet til dig. Dette gør sig bl.a. gældende for Nani´s calcium, der består af en rødalge fra Island, rig på både calcium, magnesium og sporstoffer, og blæretang, rig på jod, samt økologiske Acerola kirsebær, der er spækket med naturlig C vitamin.

ORGANISKE MINERALER

NANI’s organiske jern og zink kan ligeledes betegnes som whole foods, men her har de blot hjulpet planten lidt på vej. Begge fremstilles via bladene fra en unik kålplante i broccolifamilien kaldet Brassica juncea. Planten vandes med det udvalgte mineral, som da optages via rødderne. Herved skabes en ekstra næringsrig grøntsag, indeholdende alle kålplantens næringsstoffer, samt det ønskede mineral på højoptagelig organisk form. Den organiske magnesium og selen er udvundet af hhv. mælkesyrerbakterier og gærceller, hvorfor de således er på food state form. Dermed er de altså heller ikke isolerede og “nøgne” mineraler, men indgår i en fødevarestruktur, præcis ligesom de naturligt er i vores mad.

ANDRE NATURLIGE TILSKUD

Nogle af kosttilskuddene kan ikke helt placeres i de andre kategorier, hvorfor de blot kaldes naturlige. De er alle produceret ved hjælp af bakterier, gærceller, eller udvundet fra plantekilder. Dette gør sig gældende for eks. B12 vitamin, Q10 samt E-vitamin.

REN OG BÆREDYGTIG OMEGA-3 FISKEOLIE

NANI’s vildlakseolie fra Alaska er en bæredygtig, ultra frisk og ren olie. Sockeye laksens foretrukne føde er krill, som giver olien sin smukke farve og indhold af antioxidanten astaxanthin. Olien er ubehandlet og på sin naturlige triglyceridform ligesom de essentielle fedtsyrer forekommer i en naturlig balance. Denne omega-3 fiskeolie er koldpresset straks efter fangst, og er så frisk, at den har et særdeles lavt totoxtal på 1-2. En friskere fiskeolie fås kun direkte fra fisken.

EN VERDEN AF URTER

Foruden vitaminer og mineraler indeholder NANI’s sortiment en lang række urteekstrakter med hver sine unikke egenskaber. Nani´s urter er på standardiseret ekstraktform, hvilket betyder, at de er skånsomt opkoncentreret, hvorfor indholdet af deres aktive stoffer er det samme i hver eneste af urtekapslerne. På den måde kan du være sikker på altid at få den samme virksomme og terapeutiske dose.

NANI’s KURPAKKER

NANI har udviklet en række innovative kurpakker specialdesignet til livets forskellige stadier og perioder. Disse er nøje sammensat af forskellige urter, probakterier, Q10 mv. med naturlige vitaminer og mineraler. Kurpakkerne målrettes lige netop nogle af de helse- og livsstilsudfordringer, vi alle kan opleve gennem livet. Uanset om du skal have hjælp til fordøjelsen, mangler energi i hverdagen eller ønsker at pleje din hud indefra – så findes der en kurpakke fra NANI.

Nani kosttilskud vitaminer og mineraler Lykke & velvære Helsingør Nordsjælland