Lash lift og brow lift


 

lashliftlashes

 

 

 

 

 

 

 

 

Før og efter billeder af Lash lift (semi permanent vippebuk).

Lash lift, semi permanent vippebuk

Eyelash Extensions kan være en fantastisk løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 – 8 uger. Fornyelse anbefales efter ca. 5 uger, da mange vipper vil være skiftet ud og derved mindskes bukket. Ca. 3-5 vipper afstødes dagligt hvor nye dukker op, som altså så ikke er blevet bukket.

Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op i et flot buet buk, så dine øjne får et flot look og et mere vågent udtryk. Faktisk et lille “øjenløft”. 

Denne metode er meget skånsom. Så gem din vippebukker lang væk og få Lash Lift i stedet.

Med farve af vipperne efterfølgende vil looket intensiveres, ved at vipperne synes bedre fra inders til yderst. Vi farver både de øvre OG de nedre vipper.

Vipperne skal plejes med en lashconditoner (35,-/180,-) efterfølgende, så vipperne ikke bliver tørre/sprøde.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer, da det ellers kan forsvinde, da der er en efterhærdningsperiode.

LASHLIFT ca. 45 min.:

INDEN BEHANDLING: 

Fjern kontaktlinser inden behandling og kom uden øjenmakeup.

Du har lukkede øjne undervejs.

Først afrenses øjenområdet samt vipper med en specialudviklet Lash Shampoo. Derefter får du påsat en fugtgivende øjenmaske, som isolerer de nederste vipper fra de øverste. Dine vipper gives herefter en styrkende vegansk pre-treatment med Biotin (B-Vitamin). Så påsættes bløde silikoneforme på dine øjenlåg. Derefter løftes dine viper forsigtigt op og fastsættes med en vandbaseret lim på formen. Så får vipperne først en vegansk Lifting lotion i ca 5-9 min. Derefter en vegansk Setting lotion. Herefter kan vipperne farves. Der afluttes altid med Kertain Boost & Repair, en intens genopbyggende keratin og collagen kur. Denne booster/botox indeholder også Pro-vitamin B5 og hyaluronsyre. Keratin Boosteren trænger ekstremt dybt ned i håret, reparerer, genopbygger og styrker det indefra, samt tilfører masser af fugt. Skællaget på vipperne lukkes også 100% samt låser vippernes nye flotte løft. Efter Lash Liftet kan du fint tage mascara, vipperne anbefales ikke at blive våde 24 timer efter endt behandling. Keratin Lash Lift bestilles med eller uden farve af vipper. Både de øvre og nedre vipper farves.

Før:efter brow lift Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Eksempel på Brow lift Brow lamination keratin hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Eksempel på brow lift før efter  Lykke & velvære Helsingør Nordsjælland

 

 

 

 

 

Brow lift – semipermanent (eksempler)

KERATIN BROW LIFT ca. 45 min.:

Et løft til brynshårene.

For brynshår, som vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, ændres til en mere ensartet og opadgående retning. Looket ‘brushed up brows’ er lige nu et super populært look. En regenererende bryns behandling, som får brynet til at fremstå fyldigere, ved hjælp af biotin, keratin og collagen booster. Keratin Brow Lift er den eneste af sin art, der plejer hvert enkelt bryns hår i dybden, og genopbygger det indefra. Et Brow Lift gør det også langt nemmere at style brynene med din yndlings makeup, og flere kan nu helt undvære brow gel efterfølgende.

Du kan med fordel få farvet brynene i forbindelse med dit brow lift for bedre effekt og mere dybde. Vi specialblander farver / costumizer en farve, som matcher lige netop dig.

Brynene bliver også tilrettet/formet.

Alle buk og lift vil variere, da udgangspunktet for lift er forskelligt fra person til person mht. hårvækst, form etc.

Ikke to lift er ens.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage den kemiske påvirkning, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt løft. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette kan man prøve at give et forsøg mere, men det er ingen garanti at vipper/bryn derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved. Dette kan ikke forudsiges af behandleren, da alle hår er unikke fra person til person.

RE-LIFT:

I sjældne tilfælde kan man opleve at have fået for meget løft, dette kan nemt afhjælpes ved at få et Re-Lift med det samme. Sker det først når man er kommet hjem, skal det bookes hos din behandler.

ALLERGI:

 Er du i tvivl om du kan tåle behandlingen, kan du booke en allergistest (gratis konsultation) forud for behandlingen ved at kontakte klinikken. Det tager ca. 15 min, og du skal derefter afvente 24 timer for evt. mild reaktion.

Lash lift 399,-

Lash lift inkl. vippefarve 449,-

Browlift inkl. farvning og retning 449,-