Frisør – Hårolog


X3A8214-1024x683

Hårbehandlinger hos lykke & velvære

Hos Lykke & Velvære kan du få alt inden for hårbehandlinger – klip, kur, farve, permanent, barbering/skægtrim, hairextensions og flotte opsætninger til særlige lejligheder og ikke mindst hårtest og hovedbundsanalyse. Vi skelner imellem hårlængden i priserne, da ekstra længde kræver ekstra mængde produkt og ofte tager længere tid at behandle, hvilket samtidig er efter et fair-hedsprincip om at dem med kortere hår ikke skal betale for dem med langt og tykt hår, hvis vi havde bare én gennemsnitspris.

Du er velkommen til at ringe først, hvis du er i tvivl om, hvor langt dit hår er i forhold til behandlingerne eller bestille tid for en uforpligtende samtale omkring råd og vejledning og forslag til behandlinger, der passer til netop dig og dit hår. Vi tager udgangspunkt i dig, som er unik med et unikt hår, dine behov og ønsker. Vi bestræber os på at finde den bedste løsning til dig og giver råd og vejledning til behandling, pleje og styling.

Hårologi – produkter

Vi forhandler de skønne og naturlige produkter fra Hårologi (Stockholm), der blandt andet passer rigtig godt til det skandinaviske hår. Behandlingen starter med en hårtest og en hovedbundsanalyse, så vi kan tilføre din shampoo netop det dit hår og hovedbund har brug for. Hårtest og analyse er gratis i forbindelse med farve/klip/striber. Alene inkl. råd og vejledning – koster det 249,- som fratrækkes ved køb af produkter for over 500,-

Vi blander unikke shampoo´er, som passer til dit hår og din hovedbund. Hør mere om dette i salonen eller i butikken.

Kontakt os endelig hvis du er i tvivl og har spørgsmål. 

Permanent

Gravide kan godt få permanent med vores produkter fra Hårologi

Hairextensions

Inkl. tilklipning efter individuel aftale om kvalitet, antal af totter/baner og metode (tape, cold- og hot fusion/keratin og easy weft).

Book en hairextensions konsultation for priser og forslag til metode til netop dit behov og dit hår. Pris 249,- som fratrækkes ved extensions behandling. 

Ikke to er ens og derfor ikke ens priser. Igen efter fairhedsprincippet, da nogle vil have længere og mere fyldigt hår end andre.