Karmameju signatur kropsbehandlinger


Karmameju signatur behandlinger Håb 01 Fred 02 Fri 03 Karmameju-signatur-behandling-hos-Lykke-velvære-i-Helsingør-Nordsjælland2-150x15090 min. – 999,-

Disse behandlinger er skabt med den største respekt for kroppen, mennesket og den tid, vi lever i, samt med ønsket om at give mere end der forventes.

Ultimative ansigts- og kropsbehandlinger, som får dig til at svæve i tid og sted og vågne op med fornyet velvære, en dyb ro og glæde, ja og en ualmindelig blød og velplejet opstrammet hud med glød og vitalitet.

Olie creme massage Karmameju signatur behandling FRED 02 FRI 03 HÅB 01 Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandKropsbehandlinger:

HÅB 01 / Harmoni, positivitet, sanselighed
FRED 02 / Lindring, mildhed, ro
FRI 03 / Energi, dynamik, glæde

Om behandlingerne

De luksuriøse Karmameju behandlinger er udviklet med udgangspunkt i Karmamejus NO BEAUTY WITHOUT TRUTH-principper, mange års erfaring og research.

Behandlingerne er centreret omkring Karmamejus tre sansestimulerende aromaterapigrupper: 01, 02 & 03.

Oplev behandlinger gennem blandt andet hånd-, putte-, rense-, og tørbørstningsritualer, i kombination med virkningsfulde teknikker, såsom bindevæv- og lifting massage, lymfedrænage, akupressur samt sansestimulerende aromaterapi.

Karmamejus produkter er rene, naturlige og effektive, og der er samme integritet i behandlingerne som i alle produkterne. Behandlingerne giver sund, velplejet, strålende hud – en glad krop og et balanceret sind.

”Jeg har fået behandlinger i store dele af verdenen, og kun meget få har efterladt et varigt minde.
Karmamejus signatur behandlinger er skabt i det udgangspunkt; de skal være en uforglemmelig oplevelse – og de skal give synlige og mærkbare resultater.”

Tørbørstning og Olie creme massage Karmameju signatur behandling FRED 02 FRI 03 HÅB 01 hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland– Mette Skjærbæk / stifter af Karmameju

Læs mere om hver enkelt behandling nedenfor.

Tip! Det anbefales at afslutte med Beauty Angel lys efter behandlingen for optimal udbytte og resultat 😉

Kropsbehandlinger

HÅB 01 / Harmoni, positivitet, sanselighed

Ideel ved ømme muskler/anspændthed/uro i kroppen/væskeophobning/træthed/cellulite, eller hvis humøret trænger til at blive løftet.

En dybdegående kropsbehandling med tørbørstning, dyb, meditativ bindevævsmassage hånd-ritual og en lille fuldendende ansigtsbehandling.

Rullende, dybe massagetag bølger over kroppen i roligt, tempo så spændinger løsnes, bindevævet styrkes og affaldsstoffer frigives. HÅB er en kærlig og meditativ behandling af hele kroppen, hvor bindevævet er i fokus, og sanserne vækkes.

Karmamejus aromaterapeutiske 01-hudpleje med blomster- og trænoter fylder sindet med positivitet, tryghed og håb.

Indeholder også en lille ansigtsbehandling med afrensning, tørbørstning, maske og lifting- og bindevævsmassage.

FRED 02 / Lindring, mildhed, ro*

Ideel ved stress/udbrændthed/hudsensitivitet eller ophobninger af affaldsstoffer og ødemer.

En blid kropsbehandling med tørbørstning, afstressende sensorisk lymfedrænage, hånd-ritual og en lille fuldendende ansigtsbehandling.

Fjerlette, pulserende bevægelser på hudens overflade stimulerer flow og cirkulation i huden og i kroppens udrensende lymfebaner. Blokeringer af affaldsstoffer frigives og ophobninger af væske i vævet dræneres fra top til tå. Denne kropsbehandling er blid og foregår i et langsomt, meditativt tempo, der efterlader sindet med en følelse af dyb ro og tilstedeværelse. En afstressende oplevelse af omsorg, som dit nervesystem vil huske.

Karmamejus aromaterapeutiske 02-hudpleje med milde dufte fra den europæiske urtehave genopbygger og skaber balance i krop og sind.

Indeholder også en lille ansigtsbehandling med afrensning, tørbørstning, maske og lymfedrænage.

* BEMÆRK; FRED behandlingen er IKKE en massage, men en beroligende og rensende kropsbehandling i overfladen af huden.

FRI 03 / Energi, dynamik, glæde

Ideel ved muskelømhed/nedsat cirkulation/væskeophobning/cellulite eller manglende energi. 

Kropsbehandling med tørbørstning, dynamisk, dyb bindevævsmassage, akupressur, hånd-ritual og en lille fuldendende ansigtsbehandling. 

En frigivende behandling med energisk massage af bindevævet og dybe, detox-akupressurtryk, som frigiver muskelspændinger, styrker kroppens flow, øger energiniveauet og løsner op for blokeringer af affaldsstoffer.

Karmamejus aromaterapeutiske 03-hudpleje med brusende friske, asiatiske citrusnoter stimulerer og opkvikker både krop og sind. Denne behandling ”sætter kroppen fri”, giver fornyet energi og er også et glimrende middel mod forkølelse og influenza symptomer.

Alle behandlingerne indeholder også en lille ansigtsbehandling med afrensning, tørbørstning, maske og lifting-massage.

Karmameju signatur behandling hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

HÅB 01

Karmameju signatur behandling hos Lykke & velvære - Helsingør Nordsjælland

FRED 02

Karmameju signatur behandling hos Lykke & velvære i Helsingør - Nordsjælland

FRI 03