Hovedbundsmassage


images-5Afstressende hovedbundsmassage 15 min. – 199,-

70% af alle spændinger i kroppen sidder i/stammer fra hovedet.

Denne massage med udgangspunkt i teknikker fra ayurveda, som går næsten 4000 år tilbage i den indiske kultur er både afstressende og terapeutisk. Den opstrammer huden, styrker muskulaturen og hjælper kroppens naturlige evne til at hele sig selv. I tidernes morgen blev den også brugt til især kvinder for at holde det lange hår stærkt, skinnende og smukt.

Denne massage omfatter ikke kun hovedbunden, men også ansigt, hals og skuldre og er en meget afslappende og afstressende behandling, som er med til at forbedre blodcirkulationen, øger blod- og iltforsyning til hovedbunden og hår, samt reducerer stress, psykisk og fysisk træthed.

Der anvendes aromaterapeutiske olier for at give energi, afgifte kroppen, mindske stress, lindre krop og psyke, pleje hovedbund og hår, afhjælpe træthed, stimulere lymfe- og blodcirkulation, forfriske kroppen, blødgørUnknown-5e, pleje og fugte hår og hud.

Denne behandling kan nydes alene eller i forbindelse med en ansigtsbehandling, anden massagebehandling eller andet som afslutning.

Anbefales til at:

– afhjælpe spændingshovedpine

– afspænde anspændte øjne

– opnå øget opmærksomhed og koncentration

– få en klar tankegang

– afhjælpe stress

– afhjælpe mental træthed

– løsne op for en anspændt krop

Kontraindikationer: 

– skader eller kirurgi

– hudinfektioner eller lidelser i områdetimages-7

– inflammation

– væskende eksem

– leddegigt i nakken

– medicinske tilstande du er i tvivl om

Obs! Har du fået botox skal du vente i mindst 24 timer med behandling, ved fillers skal du vente en uge.