DS V-line kollagen tråd behandling


Pris 1.499,- (ca. 90 min. )

DS V-Line kollagen tråd behandling antiage ansigtsbehandling hos Lykke & velvære Helsingør Nordsjælland
Påføring af kollagentråd

DS V-LINE Collagen Thread Protocol bruges til at opstramme huden på en helt naturlig vis. Et alternativ til Botox og filler. En ideel behandling til at reducere rynker, styrke og afbalancere hudens barriere og de åbne fine linjer.

Synlige resultater efter bare én behandling.

Med en behandling tilpasset din hudtype med kollagentråde, påført med den nyeste DS V-Line teknologi, får du en fastere, yngre og sundere hudoverflade.

DS V-LINE Collagen Thread collagen treatment er en holistisk løsning, og dens holdbarhed varierer alt efter hudtype. Hvis behandlingerne er fuldt gennemført (individuelt hvor mange behandlinger der anbefales, alt efter dybde af linje og rynker, alder og livsstil), holder dens beskyttelse på huden mellem 6-8 måneder.

Områder der kan behandles:

 • Rynker omkring øjnene
 • Pande rynker
 • De Nasolabiale linjer
 • Rynker på hals og décolleté
 • Rynker på hænder Effektiv på alle fine linjer og rynker – også dybe rynker.

  Behandlingsforløb:
  3 behandlinger indenfor 30 dage.

  I behandlingen indgår b.la. micro-/nanoneedling/mesoterapi og massage og tager ca. 1 – 1 1/2 time.

  Herefter anbefales løbende opfølgende behandling efter behov.

DS V-LINE teknikken er en naturlig applikation til perfektion.
Som kroppens eget strukturelle protein sikrer kollagen elasticiteten i vores bindevæv og kan findes overalt i kroppen, hvor elasticitet og styrke er vigtig. I kroppen er kollagen det mest almindelige protein, der tegner sig for mere end 30% af den samlede masse af alle proteiner.

Påføringen med den specialudviklede DS V-LINE teknik understøtter opstramningen af ​​huden ved at påføre kollagen trådene og dermed absorbere dem ned i huden. Hudbarrieren kan således forstærkes på længere sigt, og den biologiske ældningsproces og de deraf følgende ældningstegn reduceres også.

Med denne nye teknik mindskes rynker i ansigtet og beskyttes mod hudens ældning. En af hudbarrierens vigtige opgaver er at give huden tilstrækkelig fugt og at beskytte huden mod ydre påvirkninger.

Det betyder, at sund hud kræver en stærk hudbarriere. Regenereringen af ​​hudbarrieren er derfor yderst vigtig for hudens sundhed. Med en behandling tilpasset din hudtype med kollagentråde, påført med den nyeste DS V-Line teknologi, får du en fastere, yngre og sundere hudoverflade.

Fordele ved DS V-Line Kollagentråd behandling

Fordelene ved DS V-LINE Collagen Thread Protocol:

 • Minimerer rynker
 • Løfter hudens tekstur
 • Regulere hudens struktur
 • Hudens elasticitet styrkes, og de nasolabiale linjer minimeres
 • Reducerer tegn på træt hud, forhindrer og mindsker dannelse af slaphed i huden
 • Opstrammer huden
 • Styrker hudens barriere

DS V-LINE Collagen Thread Protocol er en holistisk løsning, og dens holdbarhed varierer alt efter hudtype. Hvis protokollen/anbefalede behandlinger er fuldt gennemført, holder behandlingen mellem 6-8 måneder. I behandlingen indgår b.la. massage og Meso Terapi og tager ca. 1,5 time.