Om


Lykke og Velvære, dit skønheds- og sundhedshus med stort set alle behandlinger samlet eet sted.

Skønhed, sundhed og velvære.

Hos Lykke & velvære er der altid fuldt fokus på dig og dine behov.

Her handler det om at få det bedste frem i dig og få dig til at føle dig fantastisk på en sund og naturlig måde.

I skønhedshuset, som også er et sundhedshus møder du et topprofessionelt personale, med flere uddannelser bag sig og kurser inden for alt i skønhedspleje og ernæring. Der er god energi og glæde.

Ambitionen er, at alle kunder skal få den bedst mulige vejledning i valg af produkter og behandlinger for at opnå de bedste resultater på den mest effektive måde.

Lykke & velvære tilbyder markedsførende produkter inden for professionel hud- og hårpleje, makeup, negleprodukter og vitaminer og andre kosttilskud. Mærkene er nøje håndplukket, testet og fri for alle de dårlige stoffer, som findes i branchen, som Lykke & velvære hverken vil behandle i eller tilbyde dig.

Du kan få hjælp med stort set alt fra inderst til yderst og fra top til tå.

11003983_10153071036822719_1169935470_nJeg, Linda Lykke/indehaver,  er lægeeksamineret hudterapeut, frisør, hårolog, negletekniker, spatherapeut, micropigmentist/kosmetisk og medicinsk tatovør, lash- og browstylist, makeup- og hårstylist m.m. og har en omfattende kosmetologisk uddannelse. Har tidligere undervist flere årgange og været censor på Nordsjællands Kosmetologskole, samt undervist på U Nord i Helsingør i fagene Body 1 og 2.

I Lykke & Velvære har jeg samlet al min ekspertise og tilbyder de bedste behandlinger under ét og benytter de bedste og nøje udvalgte produkter i et omfattende udvalg af behandlinger. Du finder også et stort udvalg af produkter til hjemmepleje udfra netop dit behov. Alt sammen med resultater for øje med kompetent vejledning og rådgivning.

Lykke & velvære er ikke kun et skønhedshus – men også et sundhedshus, med en vigtig indgangsvinkel til hud- og hårpleje, makeup og negle; nemlig med sundheden i fokus.

Alt hvad der benyttes i klinikken og alt hvad der sælges er gennemtestet og kun taget ind på deres værdier, resultater og ingredienser, som alle er nøje gennemgået. Jeg har et kritisk øje til alt og vælger kun det bedste af det bedste. Så du kan altid være sikker på at det er noget, der passer netop til dig og dine behov. Hårsalonen er til og med grøn salon.

Vi tilbyder også kosttilskud, da det ydre afspejler det indre, og sammen med behandlinger og skønhedsprodukter går det derfor op i en højere enhed, igen for at opnå gode resultater hurtigere og mere effektivt.

Ud fra dine ønsker arbejder vi målrettet på at give dig den bedste hud-, hår- og negleplejeoplevelse, der giver dig de resultater, du efterspørger.

Vores viden bygger på en kontinuerlig efteruddannelse inden for alle fag. Dette sikrer dig altid en kompetent vejledning og anbefaling. Alt med sundhedsfremmende egenskaber og resultater for øje, og som passer til behandlingerne.

Faktisk kan du blive forskønnet fra top til tå; alt inden for krop, massage, ansigt, hud, anti-age, make-up, hårtest og hovedbundsanalyse, klipning, farvning, opsætning af hår, manicure & pedicure og påsætning af negle, fugtmåling af hud, diamantpeeling, permanent makeup… osv. og ja fra inderst til yderst; med vitaminer, mineraler, olier, kollagen, som alt sammen er med til at skabe balance i kroppen.

Du kan naturligvis kombinere alle behandlingerne efter behov og du er også altid velkommen til at tage en anden med, hvor I sammen kan nyde en behandling efter hinanden.

Lykke & Velvære ligger på Bjergegade 31, B i udkanten af midtbyen og på hjørnet af Ny Kronborgvej, vejen til Kronborg slot.

Ny Kronborgvej er en del af hovedåren ind til selve Helsingørs bykerne. Har du tid tilovers anbefales det at besøge Kronborg, havnen eller bare tage en hyggelig tur igennem den historiske by og se de mange skønne og anderledes butikker og skønne seværdigheder.

Er du fristet af nogle af de produkter som anvendes, kan de købes i klinikken og snart på webshop.

Kontakt: lindalykkes@gmail.com, Facebook: Lykke & velvære eller på telefon 27 28 30 55.

Gavekort kan også sendes på mail, så du selv kan printe det.

Vi glæder os til at se dig og forkæle dig.

De skønneste hilsner fra

Lykke & velvære

v/Linda Lykke

Logo Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland