Om


Lykke og Velvære, dit skønheds- og sundhedshus med stort set alle behandlinger samlet eet sted.

Skønhed, sundhed og velvære.

Hos Lykke & velvære er der altid fuldt fokus på dig og dine behov.

Hos os handler det om at få det bedste frem i dig og få dig til at føle dig fantastisk på en sund og naturlig måde.

I skønhedshuset, som også er et sundhedshus møder du et topprofessionelt personale, med flere uddannelser bag sig og kurser inden for alt i skønhedspleje og ernæring. Teamet er samlet ud fra de fantastiske behandlinger vi laver, den gode energi og glæde hver medarbejder tilfører hinanden og dig.

Vores ambition er, at alle vores kunder skal få den bedst mulige vejledning i valg af produkter og behandlinger for at opnå de bedste resultater.

Lykke & velvære tilbyder markedsførende produkter inden for professionel hud- og hårpleje, makeup, og negleprodukter. Varemærkene er nøje håndplukket, testet og fri for alle de dårlige stoffer, som findes i branchen, som vi hverken vil behandle i eller tilbyde dig.

Vi kan hjælpe dig med stort set alt.

Klinikken/salonen startede med undertegnede, som indehaver, men har i dag ekstra hjælp ved højsæson og efter behov.

11003983_10153071036822719_1169935470_nJeg er lægeeksamineret hudterapeut, frisør, hårolog, negletekniker, spatherapeut, micropigmentist/kosmetisk tatovør, lash- og browstylist, makeup- og hårstylist m.m. og har en omfattende kosmetologisk uddannelse. Har tidligere undervist flere årgange og været censor på Nordsjællands Kosmetologskole.

I Lykke & Velvære har jeg samlet al min ekspertise og tilbyder de bedste behandlinger under ét og benytter de bedste og nøje udvalgte produkter i et omfattende udvalg af behandlinger. Du finder også et stort udvalg af produkter til hjemmepleje udfra netop dit behov. Alt sammen med resultater for øje, kompetent vejledning og rådgivning.

Lykke & velvære er ikke kun et skønhedshus – men også et sundhedshus. Vi har en vigtig indgangsvinkel til hud- og hårpleje, makeup og negle; nemlig med sundheden i fokus.

Alt hvad der benyttes i klinikken og alt hvad der sælges er gennemtestet og kun taget ind på deres værdier, resultater og ingredienser, som alle er nøje gennemgået. Vi har et kritisk øje til alt og vælger kun det bedste af det bedste. Så du kan altid være sikker på at det er noget, der passer netop til dig og dine behov.

Er du i tvivl, laver vi en test før du prøver eller køber varen. Hårsalonen er til og med grøn salon.

Vi tilbyder også kosttilskud, da det ydre afspejler det indre, og sammen med behandlinger, skønhedsprodukter derfor går op i en højere enhed, igen for at opnå gode resultater hurtigere og mere effektivt.

Ud fra dine ønsker arbejder vi målrettet på at give dig den bedste hud-, hår- og negleplejeoplevelse, der giver dig de resultater, du efterspørger.

Vores viden bygger på en kontinuerlig efteruddannelse inden for alle fag. Dette sikrer, at vi konstant er opdateret med den nyeste viden inden for brancherne i skønheds- og sundhedsindustrien. Alt med sundhedsfremmende egenskaber og resultater for øje, og som passer til vores behandlinger.

Faktisk kan du blive forskønnet fra top til tå; alt inden for krop, massage, ansigt, hud, anti-age, make-up, hårtest og hovedbundsanalyse, klipning, farvning, opsætning af hår, manicure & pedicure og påsætning af negle, fugtmåling af hud, diamantpeeling, permanent makeup… osv. og ja fra inderst til yderst; med vitaminer, mineraler, olier, som alt sammen er med til at skabe balance i kroppen og de flotteste og bedste resulater.

Du kan naturligvis kombinere alle behandlingerne efter behov, når du besøger os og du er også altid velkommen til at tage en anden med, hvor I sammen kan nyde en behandling efter hinanden eller sammen.

Lykke & Velvære ligger i hjertet af et af Helsingørs gamle patricierkvarterer men ligger på selve Kongevejen, som er hovedåren ind til selve Helsingør bykerne. Har du tid tilovers vil vi anbefale dig at besøge Kronborg, havnen eller bare tage en hyggelig tur igennem den historiske by, som Helsingør er.

Er du fristet af nogle af de produkter vi anvender, kan de købes i klinikken og på vores webshop.

Du kan kontakte os enten på lindalykkes@gmail.com, Facebook: Lykke & velvære eller på telefon 27 28 30 55.

Gavekort kan også sendes på mail, så du selv kan printe det.

Vi glæder os til at se dig og forkæle dig.

De skønneste hilsner fra

Lykke & velvære

v/Linda Lykke

Logo Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland