Teenagebehandling


Teenage behandling hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

 Behandling af problemhud acne : akne hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Teenage behandling til og med 18 år – 45 minutter – 499,-

Skræddersyet behandling.

Ansigtsbehandling med rådgivning i hudtype, tilstande, produkter og hjemmebehandling. Undervejs i behandlingen taler vi om, hvad der sker i huden, når man er teenager og hvordan bumser/talgknopper/hudorme opstår.

Behandlingen består af dobbelt afrensning, peeling, dybderens, evt. en kort ansigtsmassage hvis der ikke er mange udbrud, masker og afsluttende cremer tilpasset hudtype og tilstand/-e.

Alle dele af behandlingen er naturligvis skræddersyet og afstemt efter din hudtype og hudens tilstand/ e.

Det anbefales at afslutte behandlingen med Beauty Angel lys for at optimere behandlingen og for hurtigere og bedre resultater.

Behandling for teenagere hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

FÅ DIN PERSONLIGE
SKIN FITNESS PLAN

I enhver ansigtsbehandling indgår en Face Mapping hudanalyse, som er udgangspunktet for en grundig personlig vejledning (Skin Fitness Plan) i brugen af dine anbefalede produkter, så du får helt styr på dine hudplejerutiner og undgår fejlkøb og fejl i hjemmebehandling, som af og til kan forværre tilstanden i huden.

Med din egen personlige Skin Fitness Plan får du overblik over rækkefølgen du skal bruge produkterne i og hvordan du får mest muligt ud af dine produkter. Så er du godt på vej til at opnå optimale resultater for din hud!

Jo mere du gør for din hud, jo flere, bedre og hurtigere resulater vil du opnå! Det kræver tålmodighed og standhaftighed at pleje en hud med problemer. Skin fitness plan Dermalogica hudpleje expert hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland