Beauty angel signatur luksus antiage behandling hos Lykke & velvære Helsingør Nordsjælland

Beauty Angel signatur lysbehandling for en ung, smuk og sund hud – 60 min. 749,- 

Behandlingen er en speciel non-invasiv lysbehandlinsteknologi, som er helt naturlig lys men ikke UVA og UVB, som er skadeligt for huden. BA-lys er nærinfrarødt lys, der fremmer vævsarbejde og heling i huden anderledes end hudplejende ingredienser og peeling. Dog er det mere effektivt netop at kombinere disse behandlinger med hudpleje samtidig for hurtigere og bedre resultater. Dette er en luksus behandling for krop og sjæl, skræddersyet til din hud og total afslapning fra start til slut. Utrolig afstressende og med synlige og mærkbare resultater efter kun een behandling.

Beauty Angel Lys er energi, og netop denne energi bruges målrettet i huden for større og hurtigere aktivitet og reparation. Bindevævscellerne i hudenabsorberer Beauty Angels specifikke lysteknologi/ELT og bliver herved mere aktive i vedligeholdelse af huden og giver dermed en mere afbalanceret hudoverflade.

Dette er skræddersyede signaturbehandlinger til dit akutte og unikke behov alt efter hudtype, hudtilstande og hudsygdomme. BA-behandlinger tilbydes som et lysbehandlingsforløb for maksimal resultat for en mere klar, ungdommelig og ensartet hud.

Beauty Angel signatur lysbehandlinger benytter Beauty Angels effektive lysspektre fra 570 nanometer til 850 nanometer, for at påvirke og igangsætte flere cellulære processer i huden på én gang og fire timer efter endt behandling med øjeblikkelige resulater alt efter udgangspunkt. For yderligere resultater anbefales et kur-forløb, som også skræddersyes. Hør i klinikken hvad vi kan gøre for netop dig og din hud.

Beauty Angel lysbehandlingsforløb –

Velegnet for maksimal indsats mod gendannelse af væv ved strækmærker, rynker/linjer, tab af spændstighed, arvæv, heling af sår, udbredt tørhed og nedsat barrierefunktion også akne og hudsygdomme, som Rosacea, psoriasis, eksem osv.

Beauty Angel kan også implementeres til Lykke & velvære´ øvrige behandlinger.

Alle kan modtage disse behandlinger også unge, børn og gravide.

Desuden kan du også booke følgende behandlinger:

Beauty Angel Signaturbehandlinger:

  • Intensive Luxury 60 min.
  • Clear & Repair 45 min.
  • Lifting 45 min.
  • Eyes 30 min.                    
  • Body 30 min.
  • Self care 20 min.

Logo-Beauty-Angel lys og behandling forhandler Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland