Vipper og bryn


images-3

Få de flotteste vipper og bryn

Se priser her

Mange sværger til disse behandlinger, fordi vipper og især øjenbryn definerer og indrammer dit ansigtet mere, end man skulle tro og fremhæver dine bedste træk. Prøv bare at se, hvad en farvning og tilretning kan gøre for dig. Med udgangspunkt i dine egne naturlige bryn tilrettes de i form og farve og øjenvipperne farves så de synes og giver mere dybde. Brynene rettes med voks og/eller pincet for at give dig det skarpeste og mest holdbare resultat.

Vi anbefaler som regel at du får gentaget behandlingen hver 4. – 6. uge for derved at fastholde et flot look.

Du kan til og med få sat de flotteste vipper på dine egne vipper også kaldet vippeextensions hvis du ønsker volume og/eller længde. Dette for at intensivere dit look og for at slippe for mascara. Så meget lettere i din hverdag eller til en festlig anledning.

Er du ikke til kunstige vipper eller ægte minkhår, som de også laves med, så er lashlift måske lige noget for dig. Her bukkes vipperne, så de synes bedre og giver et dybere udtryk for dine øjne i op til 6-8 uger.

Brow lift/brow lamination er til dig, der har nedadgående eller krøllede bryn og som ikke er til at style. Samme fremgangsmåde som lashlift.

Alle behandlinger er med udgangspunkt i dit udseende og sammen finder vi ud af hvad der passer bedst til dig. Vi benytter milde og effektive farver, tilpasset efter hud-, hår-, og øjenfarve for at give dig det absolut bedste og mest holdbare resultat og naturligvis ud fra dine ønsker.

Bruger du mascara dagligt?
Selvom du bruger mascara på daglig basis anbefaler vi alligevel farve af vipper for at give tæthed ved roden af dine vipper og farve på oversiden hvor din mascara har svært ved at nå.