Permanent makeup (PMU) – LÆBER


LÆS generelt om PMU/permanentmakeup her

UnknownLæber permanent makeup tatoveringer hos Lykke & velvære Helsingør

LÆBER

Permanent makeup på læberne, er en behandling, der giver en visuel forstørrelse af dine læber. Ved indfarvning af dine læber får du fornemmelsen af, at dine læber virker betydeligt større, men stadig bevarer det naturlige udseende.

Det er ikke længere moderne at lave den velkendte ”lipliner”, som nok er det de fleste forbinder med permanent makeup på læberne.

Med læbepigmentering er det ikke kun muligt at få læberne til at synes større, det er også muligt at dække ar i et vist omfang, få læberne til at være mere symmetriske og selvfølgelig få en selvvalgt farve tilført læberne. Da slipper du også for at læbestiften forsvinder i løbet af dagen, eller den opgivende tanke om overhovedet at få den til at sidde på små læber og/eller mange ujævnheder. Med permanent makeup på læberne, er næsten alt muligt. Ingen læber er umulige at lave det på. Man skal dog være opmærksom på at mørke pletter som skønhedspletter, stadig vil kunne skinne igennem farvepålægningen efter opheling.

Sammen finder vi den optimale løsning til dig, så du opnår det look du ønsker.

Ved behandling skal du være opmærksom på flg.:

  • Det kræver 2 behandlinger med 6-8 ugers interval. I sjældne tilfælde 3 behandlinger
  • Farven falmer gradvist, og det vil være nødvendigt med en ”retouch” efter 3-5 år
  • Særlig pleje inden og efter behandling
  • Behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte
  • Læberne vil været hævet i op til det første døgn efter behandlingen, her kan der med fordel tages en antihistamin (håndkøb) for at sænke hævelsen hurtigere
  • Grundet skorpedannelse vil læberne fremstå meget kraftige i farven den første uge. Disse skorper må ikke fjernes, da det så også fjerner farven
  • Der skal tages forbehold for herpes virus. Du skal have en herpeskur 3 dage inden og efter din behandling

Se kontraindikationer, før og efterpleje her

De forskellige tekniker af læber:

NANO CONTOURLESS LIPS

Den ultra naturlige metode til dig der ikke ønsker en stor forskel, men blot ønsker at få tilført lidt ekstra farve til dine farveløse læber. Her laves der en let læbekontur, og det er ikke muligt at ændre på den nuværende læbekant eller amorbue. Du opnår en ”lipsgloss” effekt og teknikken egner sig bedst, til læber der fra naturens side har lidt fylde og er relative symmetriske.

Ofte kan det være nok kun med 1 behandling mens nogle behøver 2 behandlinger.

NANO OMBRE LIPS

Med denne metode er det muligt at ændre på størrelsen på dine nuværende læber, forbedre symmetrien og ændre på amorbuen. Her kan du opnå ”læbestift” effekt, og hvis læberne har mellemstørrelse eller større er det muligt at tilføre ombre effekt, hvor midten laves lysere. Her laves konturen skarp omkring læberne for at definere læbekanten mest muligt.

FROZEN LIPS / DIAMOND LIPS 

Se ovenfor!

Eksempel på Nano ombre lips:

Her ser du et eksempel på en kvinde, som har forholdsvis smalle læber, farven er aftaget og læbekanten ujævn. Efterbillederne er lige efter behandling og derfor ikke det færdige resultat, hvor farven ikke er så rød og meget mere afdæmpet. Faktisk helt naturligt, men mere defineret og mer e sunde at se på.

326389137_501830762095504_8118066488723547707_nPMU permanent makeup tatovering af læber Nano  ombre lips Lykke & velvære Helsingør

325475934_486201777020143_5507367123633946431_n

HUSK!
Det er en proces at få lavet permanent makeup/tatovering.

Obs! Billedet under af forløbet er et eksempel fra internettet.

Helingsproces opheling pmu tatovering af læber - Lykke & velvære

Læs om før og efter selve behandlingen og kontraindikationer her.

Har du yderligere spørgsmål, så skriv/ring endelig på 27 28 30 55.