Pro Power Peel 30 – Touch up – kemisk frugtsyre behandling


 PRO POWER PEEL Dermalogica EXPERT behandling hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Pro Power Peel 30 (Touch up) kemisk frugtsyre behandling – 30 min. – 549,- 

(TOUCH UP behandling – ind-i-mellem behandlinger)

DERMALOGICA EXPERT BEHANDLING

ProPower Peel er en professionel kemisk peeling udviklet til at eksfoliere og forny huden med minimal restitutionstid. Den hidtil kraftigste behandling med Dermalogica.
Den unikke flerfasede tilgang arbejder med hudens biologi og fjerner sikkert det øverste triste lag af huden og fremskynder cellefornyelsen. Behandlingen arbejder for at skabe en sund hud uden unødig irritation.

Kort sagt giver ProPower Peel dig en ny form for peeling oplevelse – skræddersyet HVER gang.

Pro Power Peel er til:
– Moden hud, fine linier og rynker.
– Hyperpigmentering – ujævn hudtone/solskader
– For tidlig ældet hud
– Urenheder
– Pigmenteringer/ også røde mærker efter acne

Her er der fokus på at opnå resultater. Der anvendes Dermalogicas nyeste og mest aktive frugtsyre sammen med apparater for at trænge dybere i huden, hvilket bevirker, at du vil opnå et synligt resultat og din hud vil få ny vitalitet.

Alt efter hvad du ønsker at have fokus på, sammensættes den mest effektive og resultatorienterede behandling til din hud.

Behandlingen omfatter dobbelt afrensning, kemisk peeling/frugtsyre behandling, masker med samtidig massage med lavabasaltsten (kolde eller varme alt efter hudtype), afsluttende cremer.

Alle dele af behandlingen er naturligvis skræddersyet og afstemt efter din hudtype og hudens tilstand/-e af din Dermalogica EXPERT.

EXPERT Pro power peel Dermalogica hos Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandFÅ DIN PERSONLIGE SKIN FITNESS PLAN

I enhver ansigtsbehandling indgår en Face Mapping hudanalyse, som er udgangspunktet for en grundig personlig vejledning (Skin Fitness Plan) i brugen af dine anbefalede produkter, så du får helt styr på dine hudplejerutiner og undgår fejltagelser.

Med din egen personlige Skin Fitness Plan får du overblik over rækkefølgen du skal bruge produkterne og hvordan du får mest muligt ud af dine produkter. Så er du godt på vej til at opnå optimale resultater for din hud!

Råd og vejledning gives undervejs i behandlingen af din behandler, som har opnået EXPERT status hos Dermalogica.

 

KURFORLØB

Du kan få sammensat et kurforløb, som fokuserer på dine specifikke behov – hvad enten det er fine liner og rynker, uens hudfarve eller acneudbrud. For at opnå de bedste og flotteste resultater anbefales 3 behandlinger med en uges interval.

TILBUDSPRIS 1.999,-
Prisen er incl. After Care Kit og 3 behandlinger.

Skræddersyet ansigtsbehandling med Dermalogica hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

ProPower Peel er til dato det mest effektive eksfolieringssystem og ligner intet andet på markedet. Det leverer synlige resultater efter et kurforløb på 3-6 behandlinger og går væsentlig dybere ned i hudens lag end andre kemiske peelinger.

Denne intense behandling kræver en grundig Facemapping før behandlingen påbegyndes og kan tilpasses og skræddersyes undervejs.
Ønsker du at prøve en enkelt Pro Power Peel er prisen 899,- kr.