Karmameju signatur ansigtsbehandlinger


Karmameju signatur behandlinger 90 min. – 999,-

Disse behandlinger er skabt med den største respekt for kroppen, mennesket og den tid, vi lever i, samt med ønsket om at give mere end der forventes.
Ultimative ansigtsbehandlinger, som får dig til at svæve i tid og sted og vågne op med fornyet velvære, dyb ro og glæde, og en ualmindelig blød og velplejet opstrammet hud med glød og vitalitet.SMUK 01 SART 02 DYB 03 Karmameju-signatur-behandling-hos-Lykke-velvære-i-Helsingør-Nordsjælland2-150x150

Vælg mellem:

SMUK 01 / Udglatter, afspænder, fornyer
SART 02 / Beroliger, dulmer, drænerer
DYB 03 / Renser, stimulerer, balancerer

Om behandlingerne

De luksuriøse Karmameju behandlinger er udviklet med udgangspunkt i Karmamejus NO BEAUTY WITHOUT TRUTH-principper, mange års erfaring og research.

Behandlingerne er centreret omkring Karmameju´ tre sansestimulerende aromaterapigrupper: 01, 02 & 03.

Oplev behandlinger gennem blandt andet hånd-, putte-, rense-, og tørbørstningsritualer, i kombination med virkningsfulde teknikker, såsom bindevæv- og lifting massage, lymfedrænage, akupressur samt sansestimulerende aromaterapi.

Karmameju´ produkter er rene, naturlige og effektive, og der er samme integritet i behandlingerne, som i alle produkterne. Behandlingerne giver sund, velplejet, strålende hud – en glad krop og et afbalanceret sind.

”Jeg har fået behandlinger i store dele af verdenen, og kun meget få har efterladt et varigt minde.
Karmameju´ signatur behandlinger er skabt i det udgangspunkt; de skal være en uforglemmelig oplevelse – og de skal give synlige og mærkbare resultater.”

– Mette Skjærbæk / stifter af Karmameju

Aromaterapi Olie creme massage Karmameju signatur behandling SMUK 01 SART 02 DYB 03 hos Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandLæs mere om hver enkelt behandling nedenfor.

Tip! Det anbefales at afslutte behandlingen med Beauty angel lys for mere effekt og optimalt resultat og velvære 😉

Ansigtsbehandlinger

SMUK 01 / Udglatter, afspænder, fornyer

Ideel til tør/moden eller normal hud, som mangler glød og elasticitet.

En dybdegående ansigtsbehandling med tørbørstning, renseritual, lifting-massage, maskepleje, hånd-ritual og sansestimulerende aromaterapi.

Du vil opleve et sanseligt flow af stimulerende hudpleje og dyb, afspændende lifting-massage af bindevævet. Behandlingen er udviklet til at stimulere og regenerere huden, frigive affaldsstoffer, reducere træthedstegn, udglatte fine linjer og rynker og give ultimativ glød.

Karmamejus aromaterapeutiske 01-hudpleje revitaliserer, fugter og nærer huden med klinisk dokumenterede ingredienser og vækker sanserne med dybe, varme blomster- og trædufte.

Behandlingen indeholder også hånd- og fodmassage.

SART 02 / Beroliger, dulmer, drænerer

Ideel til sart/reaktiv/blussende/stresset/uren/eksemplaget eller normal hud, der savner ro.

En blid ansigtsbehandling med tørbørstning, renseritual, beroligende lymfedrænage, maskepleje, hånd-ritual og sansestimulerende aromaterapi.

Denne afstressende og nærende ansigtsbehandling plejer den udfordrede og sensitive hud. Med fokus på blid, sensorisk lymfedrænage og rødmereducerende pleje, arbejdes der i denne behandling med at styrke hudens immunforsvar, afhjælpe væskeophobninger og løsne op for blokeringer af affaldsstoffer i huden.

Karmamejus aromaterapeutiske 02-hudpleje dulmer, fugter og nærer huden med klinisk dokumenterede ingredienser og beroliger sanserne med milde dufte af urter og citrus fra den europæiske urtehave.

Behandlingen indeholder også hånd- og fodmassage.

DYB 03 / Renser, stimulerer, afbalancerer

Ideel til fedtet/tilstoppet/ubalanceret eller normal hud der har behov for dybderens.

En forfinende ansigtsbehandling med dybderens. Inkluderer tørbørstning, renseritual, detox-akupressur, maskepleje, hånd-ritual og sansestimulerende aromaterapi.

Stimulerende, dynamisk behandling af huden med skånsom dybderens af urenheder og tilstoppede porer. Hudens mikrocirkulation aktiveres med tørbørstning og fornyes med mælkesyrepeeling og rensende pleje, som balancerer øget talgproduktion. Nyd dybe akupressurtryk, der aktiverer gennemstrømningen i huden, og som løsner blokeringer af affaldsstoffer, der kan være årsag til urenheder.

Karmamejus aromaterapeutiske 03-hudpleje opfrisker, fugter og ensarter huden med klinisk dokumenterede ingredienser, og fylder sindet med fornyet energi fra dufte af sprudlende krydderier og citrus.

Behandlingen indeholder også hånd- og fodmassage.

SMUK 01 Karmameju-signatur-ansigtsbehandling-hos-Lykke-velvære-i-Helsingør-Nordsjælland-150x150

SMUK 01

SART 02 Karmameju-signatur-ansigtsbehandling-hos-Lykke-velvære-Helsingør-Nordsjælland-150x150

SART 02

DYB 03 Karmameju signatur ansigtsbehandling hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

DYB 03