ProSkin 90 ansigtsbehandling


ProSkin 90 ansigtsbehandling –  90 minutter – 899,-Professionel EXPERT hudterapeut uddannet fra Dermalogica hudplejeinstitut hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

 

Behandlingen er med produkter fra Dermalogica og er skræddersyet til netop din hudtype og tilstand/-e. Akne, rynker/linjer, rosacea, sensitiv hud, overpigmentering, miljøsvækket, tør osv.

Denne luksus behandling er for dig, der vil have lidt mere forkælelse og mere behandling. Den starter med en afslappende rygmassage hvorefter selve ansigtsbehandlingen starter med en grundig hudanalyse/facemapping og fugtmåling af hudens antioxidantniveau. Din hud scannes, for at måle fugtindholdet før og efter behandlingen.

Huden dobbelt afrenses og efterfølges af eksempelvis peeling, dybderensning eller hvad der ønskes og hvad der er behov for. Herefter følger en digitopressure (trykpunktsmassage) samt afslappende, drænerende massage af ansigt, hals, nakke og decolté.Unknown-4

Efterfølgende får du flere samtidige masker (som indsluses vha. bt-micro), der er afpasset efter hudtilstanden i de forskellige områder af dit ansigt. Vælg mellem hånd- fod- eller hovedbundsmassage imens. Efter afrensning af masker afsluttes med tonic, serum og cremer, som hjælper til med at genskabe den naturlige balance i din hud og giver øjeblikkelig glød.

Unknown-1

images-14

images-6

 

 

 

En luksus revitaliserende behandling for krop og sjæl.

Ideel behandling til både ham og hende.
Du kan evt. kombinere denne behandling med en diamantslibning til 149,- eller Beauty Angel lys til 169,- for at optimere  behandlingen og resultatet.

Bookes under tillægsbehandligner.

FÅ DIN PERSONLIGE SKIN FITNESS PLAN

I enhver ansigtsbehandling indgår en Face Mapping hudanalyse, som er udgangspunktet for en grundig personlig vejledning (Skin Fitness Plan) i brugen af dine anbefalede produkter, så du får helt styr på dine hudplejerutiner og undgår fejltagelser.

Med din egen personlige Skin Fitness Plan får du overblik over rækkefølgen du skal bruge produkterne og hvordan du får mest muligt ud af dine produkter. Så er du godt på vej til at opnå optimale resultater for din hud!

Råd og vejledning gives undervejs i behandlingen af din behandler, som har opnået EXPERT status hos Dermalogica hudplejeinstitut.

 

EXPERT uddannet hudterapeut kosmetolog fra Dermalogica hudplejeinstitut hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Skin fitness plan Dermalogica hudpleje expert hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland