Sanzi øjenbrynserum


Sanzi øjenbrynserum 5 ml 640,-

Giver fyldigere og stærkere bryn

Sanzi Beauty eyebrow enhancing serum er til dig, som ønsker en øjenbryn serum, der giver fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i Sanzi Beauty’s special udviklede formel, giver du dine øjenbryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at smøre bryn serum på øjenbrynene én til to gange dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere.

  • Fyldigere & stærkere bryn
  • Rig på peptider og antioxidanter
  • Gode resultater i test
  • Tilsat nærende olie
  • Hormonfri
  • Fri for parabener
  • Ikke tilsat kunstig parfume
  • Vegansk certificeret

OBS: Afrens brynene før brug, med en oliefri makeupfjerner

*Resultat kan variere fra person til person

*Anbefales ikke til gravide

Markante og fyldige øjenbryn gør noget helt særligt ved dit ansigt. Det rammer dine øjne ind og giver dit ansigt karakter og et naturligt look. Drømmer du også om fyldige og stærke øjenbryn, så læs videre her, hvor du kan blive klogere på, hvordan vores øjenbryn-serum virker.

 

Ønsker du dig kraftigere bryn?
Nogle mennesker er heldige at være født med fyldige bryn, andre har næsten ikke nogle. Måske har du engang haft fyldige bryn, men er kommet til at plukke dem så meget, at de ikke er vokset ud på samme måde igen. Uanset hvad årsagen er, så er der råd for, hvordan du kan få fyldige og stærke bryn.

Bygger på aktive ingredienser
Sanzi Beauty har udviklet en øjenbryn-serum, som henvender sig til alle, der ønsker sig stærkere og fyldigere øjenbryn. Eyebrow Enhancing Serum bygger på aktive og komplekse ingredienser, der på en sund og effektiv måde sætter skub i din bryn-vækst. Produktet bygger på en særligt udviklet formel, der hjælper dig til at opnå det bedste resultat.

Sådan anvender du Eyebrow Enhancing Serum
For at få fyldigere bryn skal du med et penselstrøg smøre din øjenbrynhud én til to gange dagligt. For maksimal effekt anbefaler vi, at du bruger produktet morgen og aften. De aktive ingredienser booster hårsækkenes vækst, og dine bryn vil langsomt vokse sig fyldige og stærke i løbet af 8-16 uger.

Fri for kunstig parfume og parabener
I udviklingen af øjenbryn-serum, har det været vigtigt for at skabe et produkt, som er rig på peptider og antioxidanter, men samtidig fri for hormoner. Desuden er der ikke noget kunstig tilsat parfume i produktet, og du finder heller ikke nogen parabener. Resultatet er en nærende serum, som har opnået gode resultater i diverse tests og desuden har opnået vegansk certifikat.