Behandlere


 

Nye medarbejdere i klinikken hos Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandIntroduktion af behandlere

 

Linda Lykke

KOSMETOLOG /LÆGE EKSAMINERET HUDTERAPEUT /FRISØR /HÅROLOG /EXTENSIONIST /HAIRSTYLIST /BROW-/LASHSTYLIST /LASHEXTENSIONIST /MAKEUPARTIST /NEGLETEKNIKER /PIGMENTIST /SPATHERAPEUT /MASSØR
Linda er indehaver af Lykke & velvære og lidt af en passionist og ildsjæl. Har i flere år tidligere arbejdet som underviser i anatomi, fysiologi og som professionel behandler på Nordsjællands kosmetologskole og er nu tilknyttet som censor, hvilket udover egen klinik/salon har givet meget erfaring på flere områder. Hun har en baggrund inden for international økonomi, salg og marketing. Siden starten er det blevet til mange kurser og uddannelser og hun deltager fortsat i nye for at viderudvikle behandlingerne i klinikken og give dig de bedste resultater og behandlinger på samme sted i een klinik/salon og af samme person. Dette har især kommet brude og konfirmander tilgode. Linda ynder at finde en løsning på ethvert problem og har målrettet resultater for øje og elsker alle sine fag/behandlinger. Du er i sikre og kompetente hænder hos Linda, som samtidig elsker at forkæle sine kunder. Hun kalder sig selv, hudens, hårets, og neglenes ambassadør og går ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller fagligheden. Linda er desuden EXPERT i Dermalogica programmet, hvilket sikre dig en yderst kompetent og skræddersyet behandling.

 

Camilla medarbejder hos Lykke & velvære I Helsingør Nordsjælland

KOSMETOLOG / LÆGE EKSAMINERET HUDTERAPEUT / MASSØR
Camilla er lægeeksamineret hudterapeut/kosmetolog og har undervist i flere år på Nordsjællands kosmetologskole og samtidig arbejdet på den profesionelle klinik. Hun har utrolig meget erfaring og har EXPERT status i Dermalogica programmet, hvilket sikre dig en yderst kompetent og skræddersyet behandling. Så med hendes kyndige og blide hænder sikrer du dig en grundig og resultatorienteret behandling. Hendes rolige og omsorgsfulde væsen gør at stressniveauet reduceres og du mærker du er i trygge hænder i rolige omgivelser med DIG i centrum. Du får en personlig og skøn oplevelse.

 

 

 

Rosalia behandler hos Lykke og velvære i Helsingør Nordsjælland

KOSMETOLOG / LÆGE EKSAMINERET HUDTERAPEUT / BROW-/LASHSTYLIST / LASHEXTENSIONIST
Rosalia er lægeeksamineret hudterapeut/kosmetolog. Hun gør en dyd ud af at overgå dine forventninger og give dig en personlig og fantastisk oplevelse. Hendes engagement og positivitet kan tydeligt mærkes i behandlingen og ses i resultatet. Hun er særdeles dygtig til ansigtsbehandlinger- og har ry for at at være grundig, rolig og nænsom med sine hænder. Generelt har hun sans for styling og udseendets betydning i forskellige sammenhænge,  hvorfor du kan føle dig i helt trygge hænder.