Nye medarbejdere i klinikken fra april


 

Nye medarbejdere i klinikken hos Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandIntroduktion af medarbejdere

 

Linda Lykke

KOSMETOLOG /HUDTERAPEUT /FRISØR /HÅROLOG /EXTENSIONIST /HAIRSTYLIST /BROW-/LASHSTYLIST /LASHEXTENSIONIST /MAKEUPARTIST /NEGLETEKNIKER /PIGMENTIST /SPATHERAPEUT /MASSØR
Linda er indehaver af Lykke & velvære og lidt af en passionist og ildsjæl.  Har i flere år tidligere arbejdet som underviser på Nordsjællands kosmetologskole og er nu tilknyttet som censor, hvilket udover egen klinik/salon har givet meget erfaring på flere felter. Hun har en baggrund inden for salg og marketing. Siden starten er det blevet til mange kurser og uddannelser og hun deltager fortsat i nye for at viderudvikle behandlingerne i klinikken og give dig de bedste resultater og behandlinger på samme sted i een klinik/salon og af samme person. Dette har især kommet brude og konfirmander tilgode. Linda ynder at finde en løsning på ethvert problem og har målrettet resultater for øje og elsker alle sine fag/behandlinger. Du er i sikre og kompetente hænder hos Linda, som samtidig elsker at forkæle sine kunder. Hun kalder sig selv, hudens, hårets, og neglenes ambassadør og går ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller fagligheden.
width=""1/"
KOSMETOLOG /HUDTERAPEUT
Ivana er en af de bedste elever udklækket på Nordsjællands kosmetologskole i Hillerød, som lægeeksamineret hudterapeut/kosmetolog. Hun er det sødeste unge menneske, du ikke kan undgå at elske. Intet undgår hendes skarpe syn for detaljen. Ivana tryller med hudpleje og negle, bryn/vipper, massage og voks og sidst men ikke mindst makeup, som hun eeeeelsker at lægge til enhver lejlighed. Ivana er meget dygtig og omhyggelig i sine behandlinger. Du kan være sikker på god og ordentlig behandling med et smukt resultat til følge. Hun er meget perfektionistisk og resultatorienteret og det vil du især se når hun laver dine bryn, negle og makeup. Når hun forkæler dig under en ansigtsbehandling og massage vil du meget hurtig blive afhængig. 

 

Camilla medarbejder hos Lykke & velvære I Helsingør Nordsjælland

KOSMETOLOG /HUDTERAPEUT /LASHEXTENSIONIST /MASSØR (vikar)
Camilla er lægeeksamineret hudterapeut/kosmetolog og har undervist i mange år på Nordsjællands kosmetologskole og samtidig arbejdet på den profesionelle klinik. Hun har utrolig meget erfaring og har EXPERT status i Dermalogica programmet. Så med hendes kyndige og blide hænder sikrer du dig en grundig og resultatorienteret behandling. Hendes rolige og omsorgsfulde væsen gør at stressniveauet reduceres og du mærker du er i trygge hænder i rolige omgivelser med DIG i centrum. Du får en personlig og skøn oplevelse. Vi elsker Camilla for hendes rolige væsen og meget positive sind. Vi er SÅ glade for at have Camilla i vores team.