ProSkin 30 ansigtsbehandling


ProSkin 30 ansigtsbehandling – 30 minutter – 449,-PROSKIN 30/60 ansigtsbehandling med Dermalogica hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Skræddersyet ansigtsbehandling!

Disse unikke konceptbehandlinger med produkter fra Dermalogica er skræddersyet og tilpasses dine ønsker og din huds behov efter din hudtype og tilstand/-e.

Eks. akne/acne, rynker/linjer, rosacea, sensitiv hud, overpigmentering, miljøsvækket, tør, dehydreret osv.

Behandlingen er revolutionerende, da den sammensættes ud fra din personlige Face Mapping® hudanalyse og af kosmetologens viden og ekspertise.

Derved får du den bedste forudsætning for at opnå en sund hud, som er Dermalogicas varemærke.

ProSkin 30 (touch up)

ProSkin 30 er en personlig 30-minutters behandling, der skræddersyes til dig og din huds behov inden for et overskueligt tidsrum.

Behandlingen anbefales som kurbehandling mellem dine ProSkin 60/90 behandlinger – eller til dig der kun lige har 30 min.
ProSkin 30 er også særlig fordelagtig, når det handler om at behandle et enkelt, specifikt hudproblem eller problemer i en enkelt zone af ansigtet.

ProSkin 30 indeholder:

  • Dermalogicas Dobbeltafrensning
  • Personlig Face Mapping hudanalyse
  • Ét nøglemodul efter kosmetologens vurdering iht. hudens behov og dine ønsker – f.eks. eksfoliering, dybderens, massage eller maske.
  • Behandlingen afsluttes med produkter, der giver dig den sunde Dermalogica-glød

Afslutningsvis får du en vejledning til effektiv hjemmebehandling, samt et eventuelt behandlingsforløb.

Det anbefales at booke Beauty Angel collagen lys terapi behandling i tillæg for at optimere resultaterne af din behandling.  Læs mere om Beauty Angel lys her

PROSKIN 30 Dermalogica ansigtsbehandling hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

FÅ DIN PERSONLIGE SKIN FITNESS PLAN

I enhver ansigtsbehandling indgår en Face Mapping hudanalyse, som er udgangspunktet for en grundig personlig vejledning (Skin Fitness Plan) i brugen af dine anbefalede produkter, så du får helt styr på dine hudplejerutiner og undgår fejltagelser.

Med din egen personlige Skin Fitness Plan får du overblik over rækkefølgen du skal bruge produkterne og hvordan du får mest muligt ud af dine produkter. Så er du godt på vej til at opnå optimale resultater for din hud!

Råd og vejledning gives undervejs i behandlingen af din behandler, som har opnået EXPERT status hos Dermalogica hudplejeinstitut.

EXPERT uddannet hudterapeut kosmetolog fra Dermalogica hudplejeinstitut hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Skin fitness plan Dermalogica hudpleje expert hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland