ProSkin 30 ansigtsbehandling


ProSkin 30 ansigtsbehandling – 30 minutter – 299,-PROSKIN 30/60 ansigtsbehandling med Dermalogica hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Denne behandling med produkter fra Dermalogica er skræddersyet til netop din hudtype og tilstand/-e. Akne/acne, rynker/linjer, rosacea, sensitiv hud, overpigmentering, miljøsvækket, tør, dehydreret osv.

NY KUNDE

Behandlingen er ment for at gøre dig bekendt med behandleren og produkterne fra Dermalogica og ikke mindst at blive rådgivet i hudplejeprodukter og får at du kan lære din hud bedre at kende.

Hertil kommer også nydelsen, forkælelsen og ren afslapning i rolige omgivelser.

FAST KUNDE

Behandlingen er ment for at give dig et ekstra boost i forhold til din egen hjemmepleje og opgradering af din hud. For at opdatere dig på ændringer i huden og vedligeholde og afbalancere huden.

Når du og din hud lige trænger til lidt ekstra pleje og forkælelse i en “hurtig” vending også kaldet frokostpause behandling. Målrettet og skræddersyet ud fra dine behov og ønsker, hudtype og tilstande.

BEHANDLINGEN

Starter altid med dobbelt afrensning og en grundig hudanalyse/facemappingefterfulgt af eksempelvis peeling, dybderens, massage osv. alt efter hvad der er behov for. 

Herefter får du flere samtidige masker, der er afpasset efter hudtilstanden i de forskellige områder af dit ansigt.

Efter afrensning af masker afsluttes med tonic, serum og cremer, som hjælper til med at genskabe den naturlige balance i din hud.

Alle dele af behandlingen er naturligvis skræddersyet og afstemt efter din hudtype og hudens tilstand/-e af din Dermalogica EXPERT.

Du kan evt. kombinere denne behandling med en diamantslibning og/eller en hovedbunds-/zoneterapifodmassage til 149,- og opnå total nydelse! Book dem under tillægsydelser.PROSKIN 30 Dermalogica ansigtsbehandling hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

FÅ DIN PERSONLIGE SKIN FITNESS PLAN

I enhver ansigtsbehandling indgår en Face Mapping hudanalyse, som er udgangspunktet for en grundig personlig vejledning (Skin Fitness Plan) i brugen af dine anbefalede produkter, så du får helt styr på dine hudplejerutiner og undgår fejltagelser.

Med din egen personlige Skin Fitness Plan får du overblik over rækkefølgen du skal bruge produkterne og hvordan du får mest muligt ud af dine produkter. Så er du godt på vej til at opnå optimale resultater for din hud!

 

Råd og vejledning gives undervejs i behandlingen af din behandler, som har opnået EXPERT status hos Dermalogica hudplejeinstitut.

EXPERT uddannet hudterapeut kosmetolog fra Dermalogica hudplejeinstitut hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Skin fitness plan Dermalogica hudpleje expert hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland