Gravidmassage / graviditetsmassage


Graviditetsmassage gravidmassage hos Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandGraviditetsmassage inkl. tørbørstning – 60 min – 649,-

 

Afslappende helkropsmassage på specialdesignet graviditetsmadras. 

Inkluderet: blid fodmassage, der dræner/lymfe vand fra anklerne, ben og fødder.

 

Massage anbefales under hele graviditeten
Gravide må få massage under hele graviditeten og der gælder de samme forholdsregler som ved alle andre massager. Gravide er blandt dem der har størst behov for massage. Det er også den gruppe der får størst gavn af massagen, hvis mor og barn skal have de bedst mulige betingelser.

Graviditeten er en tid, der er fuld af fysiske forandringer i den gravides krop og også følelserne.

Gennem hele graviditeten påvirkes store dele af kroppen. Samtidig med at graviditeten er noget af det største en kvinde gennemgår, er det også noget af det største kroppen skal udvikle og på forholdsvis kort tid. Store forandringer sker på kort tid og det er forskelligt hvor meget man påvirkes. Men fælles for de fleste gælder, at der skal være ro og selvforkælelse af krop og sjæl for at gennemføre denne store og smukke forandring. Så und dig selv en en afslappende og givende massage.

Alle der er gravide, ved hvad det vil sige at have hævede fødder og ankler. Derfor har vi undervejs i kropsmassagen sørget for at du får den lækreste blide fodmassage. Denne specielle fodmassage er fokuseret på at dræne vand fra anklerne, ben og fødder.

Special gravid massage massagebriks hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Under kan du læse hvad en graviditetsmassage kan gøre for dig og din krop. Massagen foregår på en madras, som rummer din mave og bryster så du har mulighed for at ligge på maven. Massagen er tilpasset den gravide. Hele kroppen får en dejlig og givende massage, som du vil mærke længe efter behandlingen.

Bækkenet bliver forberedt på, at kunne give efter, når du føder via udskillelse af hormonet relaxin i kroppen fra omkring uge 10. Hormonet har en blødgørende virkning på alt bindevæv i kroppen. Alt andet bindevæv bliver dog også blødere. Derfor kan dette medføre at led bliver uhensigtsmæssigt smidige eller helt skride.

Tyngdepunktet i kroppen ændres mens maven vokser, og samtidigt øges trykket på kroppens led og især fødderne. Dette kan give uhensigtsmæssige svaj i lænden for at holde balancen. Samtidigt udsættes kroppens øvrige led for en ekstra belastning i takt med at barnet vokser. Derfor er der fokus på de led der bliver ekstra belastet under massagen.

Da kroppens naturlige lymfedrænage bliver mindre effektiv under graviditeten kan benene og resten af kroppen hæve. Samtidigt begynder kroppen at tilbageholde mere vand under graviditeten. Overskudsvæske/lymfe, der er ophobet i kroppen hjælper massagen med at komme af med.

Massagen fokuserer på hele bækkenet, da bækkenet belastes ekstra under graviditeten. Der sker store forandringer i bækkenet og underlivet. Disse forandringer kan medføre uhensigtsmæssige spændinger. Under graviditeten kan der opstå spændinger forskellige steder i bækkenet og massagen tilpasses derfor dine behov og ønsker.

Massage giver øget blodgennemstrømning i vævet, som afslapper musklerne, hvorved smerte bliver reduceret. Desuden kan massagen lindre og afslappe de spændte muskler i bækken, skuldre og nakke, og hermed lindre både smerte og stress.

Denne massage er velegnet for alle gravide uanset hvor langt de er henne og uanset hvor stor mavenGravidmassage graviditetsmassage hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland er 😉