Face mapping behandling / hudanalyse


Unknown-7Face mapping hudanalyse – 30 min. – 249,-

Er du i tvivl om hvad du skal benytte af produkter til lige netop din hudtype og hudtilstand/-e, så er dette behandlingen for dig.

Måske du trænger til et nyt syn på huden eller du står måske og skal vælge nye produkter eller din hudtilstand har ændret sig eller måske du aldrig har brugt cremer før og vil gerne igang med at forkæle dig selv og din hud.

Ideel behandling til både hende og ham uanset alder.

PERSONLIG Face Mapping hudanalyse

Kinesisk ansigtsdiagnose face mapping hudanalyse hos Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandFace Mapping® hudanalyse, er udviklet af The International Dermal Institute.

En unik hudanalyse, der giver præcist her og nu billede af din huds aktuelle tilstande. Ansigtet inddeles i zoner, som nøje undersøges med hænderne og luplampe efter en grundig afrensning. Ud fra det, kortlægges din hudtype og hudtilstand og dine forandringer i huden. Herefter kan vi i fællesskab skræddersy din Skin Fitness Plan med de hudplejeprodukter, der anbefales til din hud.

Du anbefales også hvilken professionel ansigtsbehandling, der passer til din huds aktuelle behov, så du opnår de ønskede resultater.

Vi tilbyder og anbefaler, at du efter 3-4 uger kommer ind på klinikken til et GRATIS produkttjek, som opfølgning på din Face Mapping®

ONLINE Face Mapping hudanalyse

Hvis du er i tvivl om hvad din hud har brug for af plejende og behandlende produkter, kan vores ONLINE FACE MAPPING være med til at give dig en indikation på din huds behov lige nu, inkl. produktanbefalinger til de hudproblemer, som afdækkes af analysen og som selvfølgelig ikke gør det ud for den personlige vejledning.

Prøv her

images-1

Kender du din hudtype?

Hudtype og hudtilstand
Som professionel EXPERT Dermalogica behandler er vi af den overbevisning, at man ikke kan bruge hudtyper alene, når man skal afdække hudens tilstand. Hudtyper er en god og nem måde at kategorisere huden ud fra, men de fortæller kun en brøkdel om din hud. Din hud forandrer sig nemlig hele tiden i kraft af påvirkninger fra vores hormonbalance og kost samt udefra i form af vejrforhold, forurening og arbejdsmiljø.

Det vil sige, at huden konstant ændrer sin tilstand for at beskytte os, ligesom den altid har gjort.

Du bør derfor se din hudtype i sammenhæng med de øvrige forandringer, der sker i din hud netop nu.

Når du skal vælge hudplejeprodukter, er det første skridt på vejen at identificere din hudtype. Dette er de hudtyper vi, som hudterapeuter skelner mellem.

voksen acne voksen acne kombineret hud kombineret hud sensibel hud sensibel hud
Voksenacne er kendetegnet ved urenheder på eller under hudoverfladen, bumser, hudorme, irritation og rødme i huden Kombineret hud er kendetegnet ved, at pande, næse og hage ofte bliver blanke i løbet af dagen og har tendens til urenheder Sensibel hud opleves som rødme, en tør og skallende hudoverflade eller hud, der virker irriteret og blussende
fedtet hud fedtet hud moden hud moden hud tør hud tør hud
Fedtet hud har ofte tendens til urenheder og tilstopninger, hvilket kan resultere i bumser og hudorme Rynker, ændret pigmentering og nedsat fasthed i huden er tegn på ældning i huden og kan allerede opstå, mens du er i 20’erne Tør hud viser sig ved flosset hud, sensibilitet og en trist hudoverflade i pande og på kinder eller i hele ansigtet

Facemapping facemap hudanalyse Dermalogica Expert 2 hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland Facemapping facemap hudanalyse Dermalogica Expert 5 hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland Facemapping facemap hudanalyse Dermalogica Expert 6 hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland Facemapping facemap hudanalyse Dermalogica Expert hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland Facemapping facemap hudanalyse Dermalogica Expert 7 hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland Skærmbillede 2020-02-10 kl. 15.34.59 Facemapping facemap hudanalyse Dermalogica Expert 8 hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland Facemapping facemap hudanalyse Dermalogica Expert 4 hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland Skærmbillede 2020-02-10 kl. 15.33.58

images-39