Shellac / Gelish


Gelish colors farver hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

CND Shellac negle hos Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandGelish soak off negle hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

 Shellac /Gelish – 45 min. 349,-

 

 

 

 

Shellac/Gelish med nailart – 60 min. 449,- (vælg mellem glitter, folier, Swarovski sten, perler, mønstre og meget mere).

Shellac/Gelish m. Brisa lite negleforstærkning 399,-
Aftagning af Shellac/Gelish 149,-
Aftagning af Shellac/Gelish i forb. med ny Shellac/Gelish 79,-

Shellac/Gelish m. Brisa lite negleforstærkning 399,-

Shellac Lykke & velvære

 

 

 

 

SHELLAC®  og Gelish er professionelle lakker, der giver dig flotte, strålende negle helt uden mærker i over 14 dage.

Helt unikt bevarer SHELLAC®/Gelihs glansen i 14 dage+, og de er alligevel super nemme at fjerne. Det tager kun 5-15 minutter*, ved anvendelsen af tilhørende skånsomme CND Offly Fast™ Remover og CND remover wraps. Der skal aldrig files på neglene for at fjerne SHELLAC®/Gelish. Også kaldet soak-off metoden. Herved undgår du skader på dine naturnegle, der hverken bliver tynde eller på anden måde tager skade, uanset hvor længe du bærer SHELLAC®/Gelish. SHELLAC®/Gelish er via en unik teknologi udviklet med henblik på, at give forbrugeren den bedste kvalitet og samtidig minimere risikoen for allergi.

SHELLAC®/Gelish farver er lavet af naturlige ingredienser og har ingen tørretid men hærdes i en UV- eller LED lampe. Der er derfor ingen tørretid, med evt. ridser i lakken til følge.

SHELLAC®/Gelish- en helt igennem genial, innovativ og gennemtænkt fusion mellem lak og gele, som kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken og med det stærke og holdbare resultat fra geleen.

Resultat – minimum 14 dages fantastisk high gloss shine

Advarsel! Man bliver fuldstændig afhængig.
Der er mere end 140 forskellige Shellac farver over 40 Gelish farver at vælge imellem og det er også muligt at lave fransk med Shellac/Gelish.

Fordele:

– behandlingen er skånsom overfor dine naturnegle, og der skal således ikke files på dine naturnegle hverken før eller efter behandlingen, ligesom aftagning kun tager 5-15 minutter.

– farven er nøjagtig som farven på flakonen og dine negle vil bevare høj glans og farve i 14+ dage – helt uden at skalde af.

– de er via en patenteret, unik teknologi udviklet med henblik på at give dig den bedste kvalitet og samtidig minimere risikoen for allergi. SHELLAC™/Gelish indeholder derfor som nogle af de eneste UV-lakker på markedet hverken rene Akrylater, Formaldehyd, Glutaraldehyd eller HEMA (2-Hydroxyethyl Methakrylat).

Shellac farver Lykke & velvære

Se alle Shellac farverne her (scroll ned til midten af siden og klik på hver farve og se dem i stort format)

Se alle Gelish farverne her

 

Husk at sikre dig med klinikken at vi har lige den farver du ønsker dig inden du booker, hvis den evt. skal bestilles hjem og ellers kan du vælge mellem alle de skønne farver i klinikken. Vi kan godt advare: det bliver svært med så mange at vælge imellem!