Renew behandling


Renew behandling – 30 minutter – 799,-

inkl. BA-lys og heal-up ampul (hjemmepleje)

 MIDLERTIDIG IKKE MULIGT!

En fantastisk og hurtig behandling til at få fjernet hudgevækster af forskellig art og karsprængninger på huden i ansigt, på hals og krop skånsomt uden ar til følge.

Få fjernet overpigmentering (også kaldet leverpletter), karsprængninger, gammelmandsvorter, skønhedspletter (godkendt af lægen), angiomer (blodsøer), milier, fibromer, lipomer, kolesterolaflejringer osv.

Behandlingen er gennemtestet og udviklet under hensyntaget til, at huden er et sårbart område og at behandlingen derfor kun bør udføres med det bedste apparat og af en uddannet hudterapeut.

Med denne Renew behandling er der ikke gået på kompromis med noget. Apparatets opfinder Johanna Lack har modtaget den største pris inden for branchen, nemlig CIDESCO´ guldmedalje, der tildeles en person, der har gjort noget helt særligt for branchen. Det er en af grundene til at Renew metoden stadig går sin sejrsgang verden over, mere succesfuldt end nogensinde før. Apparaturet bliver løbende udviklet og opdateret.

10712803_10152801000242086_5515486616757959895_n

Hjemme-/efterbehandling

Det behandlede område behandles med Heal-up serum tre til fem gange dagligt i 28 dage. Efter behandlingen dannes en sårskorpe, som skal sidde til den selv falder af efter ca. 7-10 dage. Undgå at pille skorpen af for at undgå ar og derved opnår det flotteste resultat. Der må behandles igen efter 14 dage et nyt sted og 3 uger samme sted, hvis nødvendigt.

Efter behandlingen skal du undgå følgende:images-15

24 timer: Fysiske udfoldelser, makeup og klorvand

14 dage: Frugtsyrer, mælkesyrer, salicylsyre og produkter med alkohol/parfume

30 dage: Sol (brug høj faktor)

Selve behandlingen foregår ved at huden desinficeres og nålen, som er stump, er 120 grader varm og “brænder” det pågældende væv/hud/naevus/nævus/pigment etc, som ønskes fjernet. Der arbejdes altid med sterile engangsnåle af fineste kvalitet. Apparatet styres i hånden, ikke med fodpedal – dette for at sikre den størst mulige præcision i arbejdet. Det er herved muligt at arbejde helt ned til dele af sekunder, igen for et præcist arbejde og sikkerheden. Der kan med fordel benyttes Emla plaster/creme inden behandlingen, som bedøver det pågældende område hvorpå der skal behandles.

Nålen penetrere ikke huden, da nålen er stump, men arbejder kun på overfladehuden epidermis. Behandlingen er hurtig og effektiv og varer kun nogle sekunder alt efter hvor stort et område der skal behandles. De fleste pletter/knopper/karsprænginger fjernes allerede på første behandling. Enkelte kræver 2 maksimalt 3 behandlinger for at forsvinde. Efter behandling regenerer huden sig selv, hvorfor man opnår et flot resultat modsat hvis man får fjernet en gevækst hos lægen hvor der bliver skåret dybere i huden med ar til følge.

imgres-7

En fantastisk og hurtig behandling til dig, der ønsker at slippe af med ovenfornævnte gevækster på ansigt eller krop, nogle medfødte og andre, som er kommet med alderen. Virker især godt på karsprængninger i ansigtet.

Flere kunder har allerede opdaget hvor let det er at få fjernet en plet el. lign. som de aldrig troede muligt at kunne fjerne og da slet ikke på så kort tid og til den pris.

Der afsluttes med Beauty Angel lys for bedre og hurtigere opheling og et flottere resultat.

Ring eller skriv for uddybende konsultation på 27 28 30 55

eller book online her.