Vippe-eyelash extensions


images-3

Eyelash extensions

Jeg er uddannet som professeionnel BLINK Lash Stylist i den nyeste teknik indenfor eyelash extensions (klassisk 1:1) hos Lash Bar Academy i København, som er Danmarks første og største uddannelsessted indenfor certificeret vippeteknik, brow design samt brow styling. For dig som vil have en højere standard af vippepåsætning bør du vælge en vippepåsætter uddannet fra Lash Bar Academy fordi at her går man ikke på kompromis med undervisningens kvalitet og krav. Samtidig undgår du at skade dine egne vipper.

 

 

Behandlinger og priser

Læs mere om selve behandlingerne nederst på siden.

Eyelash extensions (En-dags buketter) 149,-

Eyelash extension single lash (faux mink) nyt sæt 899,-

Opfyldning faux mink 30 min.  299,-

Opfyldning faux mink 45 min.  399,-

Opfyldning faux mink 60 min.  499,-

Eyelash extension single lash (real mink fur) nyt sæt 1.299,-
Opfyldning real mink 30 min. 379,-

Opfyldning real mink 45 min. 529,-

Opfyldning real mink 60 min. 649,-

Aftagning (uanset antal vipper) 149,-

Vipper med effekt (Swarovski sten, glitter og farve), fra 49,-

Volume/Russian volume, pr. time 499,- (nyt sæt med meget volume ca. 3 timer)

Opfyldning fra 349,-

Vi guider dig i behandlingerne, og laver en allergitest/priktest hvis du ønsker det.

Opfyldningstider består også af rensning og gennemgang af de gamle vipper.

Har du prøvet eyelash extensions? Set, hvad de kan gøre for dit ansigt?Eyelashextensions sepia

Eyelash Extensions (Endags vipper)

Det anbefales at få farvet vipperne først for at give en bedre sammenhæng med egne hår og påsatte hår for at opnå det bedste resultat. Er perfekt til en festlig anledning eller begivenhed.

Eyelash Extensions (Single lash, semi-permanent)

Faux mink eller Real mink fur fra den førende Lashbar Copenhagen leverandør. Få de flotteste lange og tætte vipper. Der gives fyldestgørende råd og vejledning for bedste holdbarhed og resultat. Undgå at bade og dyrke sport i 24 timer efter påsætning for længere holdbarhed.  

Opfyldning anbefales efter 2-4 uger, da ens egne vipper falder af/fornyes over tid og de kunstige vipper er påsat en og en på ens egne vipper.

Hvad er Vippe Extensions?

Slut med mascara og vippebukker! Lash Bar Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet enestående teknikker og med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid. Vi benytter det populære internationale mærke BLINK til påsætning og After Care. Vi er certificeret BLINK Lash Stylister og uddannet gennem nogle af verdens førende vippetrænere fra Rusland, USA og England. BLINK er et af verdens største eyelash extensions brands og har en fantastisk after care serie, så du kan holde dine extensions smukke og pleje dine vipper bedst muligt.

Du kan booke en gratis konsultation via tlf.: 27 28 30 55 eller sende en sms eller mail: lindalykkes@gmail.com, hvis du er i tvivl om du kan tåle behandlingen, eller bare gerne vil guides inden bookning.

Proceduren:

  • Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. Sammen finder vi det som matcher dig og dine vipper bedst.
  • Der findes mange forskellige kurver, længder fra 7mm – 15mm, samt forskellige tykkelser. Det er også muligt at tilvælge Lash Art, som er farvede vipper, glitter eller jewels. Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne.
  • Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder.
  • KLASSISK Teknik: Én for én sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper.
  • VOLUME Teknik: Der påsættes to eller flere ultrafine extensions pr. naturvipper, de er ekstremt fjerlette og meget fleksible, og kan dermed give max volume og tæthed, uden at belaste dine naturlige vipper. Denne teknik er også ideel til mere skrøbelig/sparsomme vipper, for at få et smukkere og tydligere look.
  • Som udgangspunkt benyttes de mest holdbare og fleksible lime tilgængelige på markedet. Limen indeholder cyanoacrylater tilsat gummikomponenter så extensionsne kan tilhæfte og forbliver fleksible og bløde når limen er hærdet. Jeg benytter som udgangspunkt den mest holdbare lim tilgængelig, men har forskellige typer i salonen. Limene jeg benytter er EU og ISO 10993-5 godkendt og kan binde i op til 8 uger. Jeg kan også benytte en sensitiv lim til meget sarte øjne, som holder op til 2,5 uge.
  • Påsætningen tager ca 1,5 – 2,5 timer alt efter hvilken teknik, og man falder ofte i søvn undervejs da proceduren er meget behagelig. Du kan nu kun se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest mulige vipper.
  • For at beholde de smukke vipper anbefales ca. en times opfyldning ca. hver 3. uge, dog vil det altid være individuelt hvor lang tid der går mellem opfyldningerne, hos nogle går der 2 uger mellem, andre 4 uger.
  • Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med en speciel opløsningsgel. Fjern aldrig selv dine extensions, du kan imidlertid bare lade dem falde af efterhånden, som dine egne vipper falder af naturligt.

HUSK: Kom helt uden øjenmakeup, også inden opfyldning (hvis du kommer med makeup på eks. efter arbejde, så sørg for at booke ekstra tid til dette så det ikke tager tiden fra vippepåfyldningen). Makeup fjernet med olieindholdig makeupfjerner nedsætter holdbarheden på dine extensions, da limen ikke kan binde til vipperne optimalt. Hvis du har extensions på fra andet sted, anbefales det at du kommer til gratis konsultation inden du booker tid.

BEMÆRK: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for træning samt dampbad/sauna de første 12 timer. Afrens dine vipper dagligt for bedre holdbarhed og sunde vipper, der frarådes dog brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Makeupfjerner til vippe extensions forefindes i butikken. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions.

Dine egne vipper tager ikke skade hvis du følger ovennævnte guidelines og plejer dine vipper sideløbende.

Som anbefaling kan jeg nævne Sanzi vippeserum, som får dine egne vipper til at vokse sig længere og smidigere, så de endnu bedre kan klare vægten af dine vippe extensions og i længere tid. Kan købes i butikken.

Bestil tid her.