Stamcelle terapi mod hårtab


Hos Lykke & velvære kan vi skabe nye hår

Obs! Behandlingen kræver en konsultationstid inden selve behandlingen kan bookes! Konsultationer er gratis.

Mangler du fylde og kraft i dit hår eller øjenbryn eller lider af hårtab? Med stamcelleaktivering af hår anvender vi en teknik, der får dine egne hår til at vokse igen.

Stamcelleterapi er en yderst effektiv og helt naturlig behandling af hårtab hos kvinder og mænd og som vil yde effektiv hjælp til hårtab.

Hårtab kan ramme alle. Hårtab, som eksempelvis alopecia, ses hos både mænd og kvinder i alle aldre, men hvad, der forårsager tab af håret, kan være individuelt. Omfanget af hårtabet kan ligeledes variere og årsagerne kan være mange. Nogle får “måne” hår, høje tindinger eller pletskaldethed, mens andre kan opleve at de med alderen mister deres hår i øjenbrynene.

Derfor findes der også et væld af forskellige behandlinger, hvor nogle er mere effektive end andre. Vi tilbyder en af de mest effektive behandlinger.

Nedetid / opheling: Ingen

Bedøvelse: Ingen

Behandlingstid: 20-60 minutter

Antal behandlinger: 2-8

Holdbarhed: Individuelt

Konsultation: Gratis

Tab af hår hos kvinder og mænd

Mange forbinder nok hårtab med mænd, men tab af hår på hovedet kan ramme alle. Tab af hår hos kvinder er ikke ualmindeligt, men dog mindre udbredt end tab af hår hos mænd. Det kan være vanskeligt at stoppe hårtab, da årsagerne til tabet kan være mange. Normalt er hårtab meget individuelt. På samme måde er det også meget individuelt, hvor tabet forekommer på hovedet. Nogle oplever at få høje tindinger, mens andre får tyndere hår på issen.

Uanset om dit tab viser sig i form af høje tindinger, måne hår eller tyndt hår er stamcellebehandling af håret en effektiv måde at genvinde dit hår på. Almindelig hårtabsbehandling giver ikke store resultater. Derfor er stamcellebehandlingen helt fantastisk. Vi behandler både høje tindinger hos kvinder, måne hår hos mænd og meget mere.

Behandling af hårtab og resultater

Med den stamcelleaktiverende behandling vil helt nye hår vokse frem på dit hoved. Hårene er meget fine, derfor opnår du det bedste resultat ved at anvende hjemmeplejeprodukter i dit hår. Serummet Hair Rescue stimulerer håret, så du får fylde og pigment i de nye hårstrå. Det bør du bruge hver dag, for at opnå det bedste resultat. Hair Rescue består af 100% planteekstrakter, der medvirker til at forlænge hårsækkenes vækst. På den måde får du mere vitalitet i håret, det bliver stærkere, farven bliver kraftigere og hårene bliver tykkere.

De to behandlinger fungerer i samspil med hinanden. Stamcellebehandlingen skaber helt nye hår, som serummet dernæst plejer i dybden, så hårene vokser sig længere, bliver kraftigere og får mere pigment. Serummet fortsætter derfor den vækst, som stamcelle aktiveringen igangsætter. Det er dog vigtigt, at du anvender serummet kontinuerligt efter stamcellebehandlingen. Ellers kan du risikere at komme tilbage til udgangspunktet.

Behandlingen kræver 2-8 gange med 4-6 ugers interval. Du vil kunne se resultater efter allerede 2-3 mdr. Nogle få vil ikke se et resultat af uvisse årsager. Alle er forskellige med forskelligt udgangspunkt og her er det at man kan kun kan sige at naturen er lunefuld. Andre behandlinger kan prøves af og måske det kan give resultat. Det er forskelligt hvad der virker på den enkelte, da det også er forskellige udgangspunkter og årsager til selve hårtabet.

Resultater

For at opnå et maksimum resultat er det vigtigt at anvende hjemmeplejeprodukter.
Den stamcelleaktiverende behandling vil skabe helt nye hår som vil være meget fine, og de skal derfor stimuleres med en serum, Hair Rescue for at opnå fylde og pigment. Denne serum skal anvendes hver dag. Hair Rescue serummet er 100 % planteekstrakter, som forlænger hårsækkenes vækstfase. Den vil bringe mere vital til håret, gøre det stærkere, fremme farven og gøre hårene tykkere.

Forskellen på serummet og den stamcelle aktiverende behandling er stor, hvor serummet kun virker på nuværende hår, der vil vokse sig længere, kraftigere og mørkere. Selve behandlingen kan skabe helt nye hår, hvor serummet til hjemmebehandling, skal fortsætte boosting af de nye hår.

Serummet skal anvendes kontinuerligt, ellers vil denne risikere at gå tilbage til udgangspunktet. Serummet sørger for at forlænge cyklussen, og hårene udskiftes mere sjældent.

Dette er en behandling der kræver 2-8 gange med 4-6 ugers interval. Du vil kunne se udvikling efter 2-3 mdr.

Hvad er stamcelle aktiverende behandling?

Stamcelle aktiverende behandling er en teknik, der stimulerer dine egne hår til at vokse igen. I hver hårsæk findes der stamceller. Selv der, hvor der ikke er noget hår, eller hvor der ikke engang er en hårsæk, er der stamceller. Proceduren foregår på den måde, at vi indsætter en meget lille nål i hver hårsæk. Du vil ikke kunne mærke dette, da nålen kun måler 0,3 mm, og udelukkende trænger ind i hårsækken og ikke direkte i huden. Dette er en effektiv hårtab behandling, der forbedres yderligere, når der samtidig anvendes en hårvækst skabende faktor. Det er for eksempel specielle peptider, der aktiverer dine egne stamceller. Vi har alle naturlige peptider i vores hud. De peptider, vi bruger, kommer dog ikke fra mennesker. Det er sikre og milde ingredienser, der hverken er skadelige produkter for din hud eller dit helbred.

Områder og priser

 • Skæg – fra 700 kr. Punktbehandling – Fuld skæg – ca. 1.100 kr. – ca. 30 min.
 • Øjenbryn 750 kr. – ca. 15 min.
 • Tindinger 1.100 kr. – ca. 30 min.
 • Måne 1.400 kr. – ca. 45 min.
 • Tindinger + måne 1.900 kr. ca. 45 min.
 • Hele hovedbund 2.300 kr. ca. 45 min.

Forløb inkl. produkter

 • Øjenbryn 2.800 kr. for 4 behandlinger inkl. 1 x Brow enhancer serum – spar 799 kr.
 • Tindinger 5.250 kr. for 4 behandlinger inkl. 4 x DHT + 1 x Scalp serum – spar 849 kr.
 • Måne 6.450 kr. for 4 behandlinger inkl. 4 x DHT + 1 x scalp serum – spar 849 kr.
 • Tindinger + måne 7.600 kr. for 4 behandlinger inkl. 4 x DHT + 1 x scalp serum – spar 1.699 kr.
 • Hele hovedbund 9.200 kr. for 4 behandlinger inkl. 4 x DHT + 1 x scalp serum – spar 1.699 kr.

Hårtab på hovedet er for mange en stor udfordring, der giver anledning til frustration, lavt selvværd og kan ramme meget hårdt psykisk. Både kvinder og mænd kan lide af skaldethed eller være tyndhåret, hvor mænd oftest er hårdest ramt. Det anslås, at ca. 65 % kvinder og ca. 85 % mænd har problemer med uønsket hårtab. Markedet er overfyldt med dårlige produkter, uden reel virkning, og det kan virke uoverskueligt at træffe det rigtige valg.

Produkter til hjemmepleje og priser

Ecuri_Cosmetics_Scalp_Hair_Loss_Solution_Forte stamcelle terapi hovedbundsserum Lykke & velvære Helsingør Nordsjælland
299,- 100 ml – Ecuri antihårtab lotion. ca. 3 måneders forbrug
Produktet giver længere, tykkere og stærkere hår, uden at forårsage bivirkninger. Hårets levetid består af tre faser. Den anagene, hvor håret gror, den katagene, hvor væksten bremses og hårsækken skrumper og slutteligt den telogene, hvor væksten er stoppet og håret efter en periode falder ud. Ved brug af Ecuri Antihårtab Lotion speedes den anagene fase op, så håret gror hurtigere, og samtidig bremses den catagene og telogene fase, således hårene forbliver i hovedbunden meget længere. Som resultatet af det, vokser dine hår sig lange, tykke, stærke og mørkere.

Håret på hovedet skiller sig ud fra vipper og brynhår ved at vokse sig væsentligt længere. Derfor vil håret være i den anagene fase længere. Omkring 85-90 % af de 100.000-150.000 hår vi har på hovedet er i denne fase. De fleste oplever deres hår kun kan vokse til en bestemt længde, men brug af produktet vil helt naturligt forlænge dit hårs nuværende maksimale længde, og gøre det mere fyldigt, fordi hårets naturlige cyklus forlænges væsentligt.

Indhold:
Ligesom vores andre hårvækstsera, består Ecuri Antihårtab Lotion af 100 % planteekstrakter, er naturlig og økologisk, og indeholder e-vitamin, antioxidanter og fedtsyrer. Udover indhold af kamfer og eukalyptus, differentierer produktet sig ved at have et særligt højt indhold af hårvækstfremmende ingredienser i sig, således hovedbunden modtager rigelig næring.
Ecuri Antihårtab Lotion viser sig også effektiv imod gråt hår. Tilførslen af e-vitamin og mineraler fra planteekstrakterne giver helt naturligt håret sin pigment tilbage. Uønsket gråt hår behandles derfor naturligt, økologisk og effektivt, uden brug af kemiske, kræftfremkaldende hårfarver, der sætter dit helbred på spil. Ønsket om kraftigere skægvækst er også uopfyldt hos mange mænd. Brug af produktet, virker på samme måde på mænds skæg, som i hovedbunden. Derfor kan Ecuri Antihårtab Lotion med fordel anvendes ved ønske om kraftigere, mørkere og længere skæg.
Indholdet af produktet er i høj grad allergivenlig og kan benyttes på selv de mest sensitive hovedbunde.
Produktet er bivirkningsfrit, økologisk og helt naturligt.
Fordi cyklussen for hår på hovedet er væsentlig længere, sammenlignet med brynhår og øjenvipper, tager det produktet mindst to måneder om at virke. Virkningen pågår indtil håret er faldet ud.
Anvend produktet hver aften før sengetid, ved at massere få dråber ind i hovedbunden. Lad produktet virke henover natten. Dette gentages hver dag for bedste effekt.
DHT blocker 599,- kr. 60 kapsler – ca. 1 måneds forbrug
DHT er en forkortelse for dihydrotestosteron. DHT er via studier bevist at være ansvarlig for over 90 % af alt hårtab på hovedet. DHT skabes ved reaktion mellem enzymet alfa-5 og testosteron, hvor ved DHT sætter sig i hårsækkene og får dem til at svinde ind. Resultatet er håret, i den nu mindre hårsæk, bliver tyndere, kortere og mere farveløs. Den vigtigste ingrediens i Ecuri DHT Blocker er savpalme, som hæmmer omdannelsen af testosteron til DHT, men også produktionen af Alfa-5 enzymet. Produktet er rig på omega-3 fedtstyrer og har en antiinflammatorisk effekt via indhold af bl.a. brændenælderod. Biotin, eller B7-vitamin, er en anden vigtig ingrediens. Biotin sørger for, via blodbanen, at kosttilskuddet optages effektivt. Du kan finde biotin i mange hudprodukter, men ved oral indtagelse af vitaminet, optimeres egenskaben bedst. Ecuri DHT Blocker indeholder den daglige mængde anbefalede mængde biotin.
DHT fremmer androgen hårvækst, som ikke inkluderer hår på hovedet. Derfor ses det ikke sjældent hos mænd, at tyndt hår kan gå hånd i hånd med øget kropsbehåring. Kun 3 % af testosteron fra hårsække, binyrer og prostata kan omdannes til DHT, men fordi DHT er flere gange så kraftfuld og binder væsentligt længere i kroppen end testosteron, er effekten stor. Omkring 85 % mænd og 65 % kvinder rammes i gennemsnit af hårtab på verdensplan. I info om Ecuris hårvækstsera, beskrives de tre faser for hårets vækst, hvor den første fase, den anagene, er vækstfasen. Overproduktion af DHT eller mangel på blokering af omdannelsen, forkorter den anagene fase, i takt med hårsækkene svinder ind. Resultatet er, at hårene bliver stadigt tyndere og kortere. Slutkonsekvensen er rammende. Håret når ikke længere op over huden inden den telogene fase, hvor håret ikke vokser mere, sætter ind. DHT er videnskabeligt bevist at være skyld i forstørret prostata og prostatakræft. Således gik vejen til udvikling af dette produkt gennem lægelig, kunstig DHT-blokering, med bivirkninger som impotens og inkontinens, af prostatasyge mænd, hvor ved man fandt ud af, at et biprodukt af behandlingen, var nye hår på hovedet. Ecuri har videreudviklet egen DHT-blocker med 100 % naturlige, økologiske og bivirkningsfrie ingredienser.
Ecuri DHT Blocker indeholder 60 kapsler. Indtag én kapsel morgen og én aften. Det anbefales at indtagelse sker sammen med måltider. Hvert glas indeholder nok til én måneds brug. For bedste effekt, anbefaler vi yderligere, at produktet bruges som foreskrevet i mindst seks måneder.
Ecuri Antihårtab Lotion og DHT Blocker skaber en stærk synergieffekt på genskabelse af stærkt, fyldigt og sundt hår. Vi anbefaler produkterne bruges sammen, for et optimalt resultat.
Ecuri brow enhancer bryn serum hårtab stamcelleterapi behandling hos Lykke & velvære Helsingør Nordsjælland
Brow enhancer bryn serum – 10 ml. – ca. 3-4 måneders forbrug 
Må kun anvendes til øjenbryn

Mangel af hår i øjenbrynet kan være forårsaget af mange ting, herunder bl.a. overplukning og få, tynde hår fra naturens side og eksempelvis stofskiftesygdomme. Øjenbrynet er et af ansigtets største karakteristika. Udfases fylden i brynet, kan ansigtsudtrykket let fremstå tomt og uden personlige kendetegn. Farvning af bryn giver kun stærkt begrænset virkning ved få, tynde og svage hår, og skaber ikke grobund for et flottere bryn over tid.
Indhold;
Udover at være rig på e-vitamin og have alle de positiv effekter og ingredienser som Super Lash, indeholder Brow Enhancer også kamfer og eukalyptus, for at kunne penetrere hårsækkene. Det er en nødvendighed for at opnå den ønskede effekt, da Brow Enhancer, modsat Super Lash, smøres direkte på huden, og ikke påføres slimhinder. Produktet består af 100 % planteekstrakter, inklusiv antioxidanter og fedtsyrer, som sikrer et yderst allergivenligt produkt. Rens huden for make-up omkring øjenbrynene og skyl med varmt vand. Påfør dagligt et tyndt lag med lette opadgående strøg, og massér produktet ind. Vi anbefaler brug inden nattesøvn, for at produktet kan virke henover natten med mindre du ligger på maven. Næste morgen skyl da øjenbrynet med varmt vand hvis der sidder rester. Resultatet ses allerede efter ganske få uger. Brow Enhancer giver dig de kraftige, fyldige bryn du altid har drømt om. Produktet har specielt god effekt på overplukning og tynde hår fra naturens side. Kombinér brugen af produktet med en professionel permanent make-up behandling, for at skabe smukke, fyldige og naturlige bryn.
Sammen med få dråber olivenolie (og evt. ricinus-, rosmarin-, kokosolie og aloe vera), kan du med, ligeledes få dråber Brow Enhancer, lave en brynmaske. Massér blandingen ind i brynet i to minutter og lad det efterfølgende side i 30 minutter. Nyd et velfugtet og næringsrigt bryn vækste naturligt den næste tid.
Ligesom Super Lash, opnås det fulde potentiale i takt med alle hår har været igennem den anagene og catagene fase, hvilket typisk tager 4-8 uger.