Online facemapping – hudanalyse


Online facemapping – hudanalyse

Hudplejegiganten Dermalogica er blevet en del af teknologirevolutionen ved at gå sammen med Apple for at skabe deres egen ‘Skin Mapping’. Appen kan besvare hudtilstandsspørgsmål på et øjeblik ved at bruge Dermalogicas unikke hudanalyseteknik ved at gennemgå fem områder af ansigtet, som er zoneinddelt, for at anbefale fem Dermalogica-produkter på bare få minutter. Interaktive videoer forklarer hvert trin med afsnittet “Lær mere” og produktoversigter, der indeholder mere detaljerede oplysninger.

Hvis du køber nogle af produkterne online hos Dermalogica, da er det VIGTIGT at du husker at indtaste Lykke & velvære, som din klinik/forhandler, for at opspare 15-25% til GRATIS produkter. Læs mere her om ‘mitDermalogica’ fordele for dig, som kunde hos Lykke & velvære.

Online facemapping – hudanalyse

Her kan du prøve at danne dig et hurtigt overblik over din hudtype og din huds tilstande via denne ONLINE facemapping hudanalyse og samtidig få en indikation og forslag til produktvalg af Dermalogica´ produkter.

Denne online facemapping er og kan ikke gøre det ud for den personlige vejledning og analyse, som du kan få hos Lykke & velvære af din Dermalogica EXPERT behandler.

Personling facemapping – hudanalyse

Den PERSONLIGE facemapping hudanalyse i klinikken til 249,-* kan du booke online her og læse mere om selve analysen her.

*beløbet fratrækkes ved køb af produkter for min. 500,-