Micro needling – mesoterapi (ansigt, hals og décolleté)


Smertefri microneedling behandling med Bt-titan

Microneedling 1.499,- Hudpleje indefra

Kurforløb med 3 behandlinger til specialpris, idet der gives 30 % rabat på den 3. behandling.

Skaber naturlige og øjeblikkelige resultater. En sikker behandlingsform, som hverken ændre din mimik eller ansigtsform. En revolutionerende anti-age behandlingsform uden at gå på kompromis på det naturlige og din hud.

BT Titan – den nyeste innovation inden for Micro-needling.

For ham og hende i alle aldre, også teenageren.

Denne kliniske behandling anbefales til dig som har bekymringsrynker, rynker ved overlæbe/mund, gamle ar, nye røde ar, strækmærker, løs hud på kinderne eller ved øjnene, hyperpigmentering, akne uden udbrud osv.

12-36 mikronåle laver mikroskopiske små huller i huden og giver den helt optimale perforering af overfladen med minimal traume på hudvævet. Microneedling udnytter kroppens egen regenereringsproces ved at stimulere celledelingen og dannelsen af nye kollagene fibre.

Apparatet sikrer en kontinuerlig “stempling” af huden med 50-100 gange pr. sekund samtidig med, at unikke ingredienser indsluses og booster hudens regenerering – resultatet bliver en bedre fasthed i huden og finere konturer og struktur i overfladehuden, samt mindskelse af ar og overpigmentering.
Epidermis forbedres i form af øget tykkelse og fremstår mindre transparent.

Anvendelse på hele ansigt, hals og decolleté:

 • Akne -ar
 • Strækmærker
 • Ar efter forbrænding
 • Rynker og linier 
 • Gennemfugtning af huden
 • Cellestimulation
 • Hyperpigmentering
 • Store porer og ujævn struktur
Før og efter behandling af pigmentering
Før og efter behandling af arvæv
Før og efter behandling af pigmentering
Før og efter behandling af rynker og linjer
Før og efter behandling af rynker og linjer

Behandlingsforløb: Der anbefales 3 behandlinger med 4-6 ugers interval.

Kurforløb med 3 behandlinger til specialpris, idet der gives 30 % rabat på den 3. behandling.

Selve behandlingen

Først dobbelt afrenses huden, hvorefter den eksfolieres. Selve behandlingen udføres herefter med maskine med små nåle, som prikker i hudens overflade, hvorigennem en skræddersyet cocktail af vitaminer, hyaluronsyre og aminosyrer tilføres i hudens forskellige lag; epidermis og dermis. Dette for at øge hudens hydrering og gøre huden mere spændstig og smidig. Dette giver et øjeblikkelig resultat af fugtmættet og udglattet hud, som stråler af vitalitet. Huden bliver mere fast og tilstanden i huden forbedres.

Det anbefales minimum 3 behandlinger for det bedste resultat, som er forskelligt fra person til person mht. hjemmepleje og livsstil.

Vi kan IKKE udføre behandlingen hvis du har følgende kontraindikationer:

 • infektion eller en hudsygdom
 • er gravid eller ammer
 • allergi overfor rustfrit stål
 • akne i udbrud
 • får medicin med isotretinoin eller blodfortyndende
 • ukontrolleret diabetes eller har en blødersygdom

Efter behandlingen

Huden kan blive rød i op til et par dage efter behandlingen, dette kan dækkes med naturligt mineral make-up (føres i klinikken). Ved gentagne behandlinger med Microneedling forbedres hudens struktur, samt linier og rynker reduceres markant.

Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage efter behandlingen. Her anbefales specielle produkter til hjemmepleje de efterfølgende dage. Hjemmeplejekit kan købes i klinikken for det bedste resultat.

Da kollagenet og de nye kapillærer skal have tid til at gendannes, anbefaler vi at der skal gå 4-6 uger mellem behandlingerne og man skal forvente at have 3-5 behandlinger alt efter udgangspunkt, hjemmepleje og livsstil.

Nålelængde 0,5-1,5 mm.

Det patenterede Microneedling apparat er ISO og CE certificeret for medicinsk udstyr og må kun anvendes på klinikker af særligt uddannet personale og kun med produkter, der er certificeret til transdermal overførsel. Der benyttes Bt-titan apparat.