Om


Lykke og Velvære er din helt private klinik for skønhed, sundhed og velvære.

Du er altid den eneste kunde, der er ro, fred og privatliv – og fuldt fokus på dig og dine behov.

11003983_10153071036822719_1169935470_nJeg er lægeeksamineret hudterapeut, frisør, hårolog, negletekniker og har en omfattende kosmetologisk uddannelse. Jeg har tidligere undervist flere årgange og været censor på Nordsjællands Kosmetologskole. I Lykke & Velvære har jeg samlet al min ekspertise og tilbyder de bedste behandlinger under ét og benytter de bedste og nøje udvalgte produkter i et omfattende udvalg af behandlinger. Du finder også et stort udvalg af produkter til hjemmepleje udfra netop dit behov. Alt sammen med kompetent vejledning og rådgivning.

Lykke & velvære er ikke kun en skønhedsklinik og frisørsalon – jeg har også en vigtig  indgangsvinkel til hudpleje, makeup og negle; nemlig med sundheden i fokus. Alt hvad der benyttes i klinikken og alt hvad der sælges er gennemtestet og kun taget ind på deres værdier, resultater og ingredienser, som alle er nøje gransket.

Jeg arbejder målrettet på at give dig den bedste hud-, hår- og negleplejeoplevelse, der giver dig de resultater, du efterspørger.

Som kosmetolog/lægeeksamineret hudplejeterapeut, frisør/hårolog og negletekniker er min viden om sund hud, hår og negle, bygget på en kontinuerlig efteruddannelse inden for alle mine fag. Dette sikrer, at jeg konstant er opdateret med den nyeste viden inden for hudpleje, hårpleje og neglepleje. Alt med sundhedsfremmende egenskaber og resultater.

Faktisk kan du blive forskønnet fra top til tå; alt inden for krop, massage, ansigt, hud, anti-age, make-up, hårtest og hovedbundsanalyse, klipning, farvning, opsætning af hår, manicure & pedicure og påsætning af negle, fugtmåling af hud, Dulac, diamantpeeling… og så videre og ja fra inderst til yderst; med vitaminer, mineraler, olier og juicer, som alt sammen er med til at skabe balance og de flotteste resulater.

Du kan naturligvis kombinere alle behandlingerne efter behov, når du besøger klinikken og du er også altid velkommen til at tage en anden med, hvor I sammen kan nyde en behandling efter hinanden.

Lykke & Velvære klinikken/salonen ligger i hjertet af et af Helsingørs gamle charmerende patricierkvarterer, helt ugenert bag villaen i et anneks i baggården.

Jeg rådgiver og vejleder dig om de bedste muligheder for dig og dine behov og med resultater for øje, for netop din hud, dit hår og dine negle. Er du fristet af nogle af de produkter jeg anvender, kan de købes i klinikken.

For at sikre ro og diskretion for alle mine klienter, er klinikken kun åben mod forudbestilling af tid. Det kan du gøre på enten lindalykkes@gmail.com, Facebook: Lykke & velvære eller på telefon 27283055. Dog kan gavekort også sendes på mail, så du selv kan printe det ud. Både gavekort og produkter kan hentes alle dage hele ugen mod forudgående aftale.

Jeg glæder mig til at se dig.

De skønneste hilsner

Linda Lykke