Gelé negle


Gelénegle fransk kant Lykke & velvære Helsingør NordsjællandGelénegle fransk kant Lykke & velvære Helsingør Nordsjælland

BRISA GELÉ fra CND

Udover at du kan lave tynde naturtro negle der kan vedligeholdes uendeligt, er BRISA hypoallergen. Forstærk dine egne negle i ca. 3 uger og/eller forlæng dine negle løbende. Også neglebiddere, både mænd, kvinder og børn/unge, kan have fordel af denne behandling, da man undgår at bide, så naturneglen får ro til at vokse.

Har du knækket en negl, kan det også fikses. Brisa Gelé er desuden lugtfri.

Sculpting Gels

Stærke, tynde og naturlige forlængelser

CND™ Brisa™ skulptureringsgels er højteknologiske gels, der har en utrolig bindingsevne og giver dig mange muligheder. Den unikke sammensætning af CND™ Brisa™ gels garanterer maksimal stabilitet. Den er samtidig ekstremt tynd og giver et naturligt udseende!

– Stærke, tynde og naturlige forlængelser

– Lugtfri

– Let og hurtig applikation

– Uden formaldehyd og gluteraldehyd

– Alsidig – til tips, skabeloner og lignende pålægning til negle på hænder og fødder

– Holdbar keratinbinding til den naturlige negl

Brisa-systemet er kendt for, at man kan lave supertynde og holdbare gelenegle, der ikke gulner. Da Brisa ikke er tilført akrylat, formaldehyd og gluteraldehyd er geléen hypoallergenisk – hvilket vil sige, at de fleste mennesker kan tåle den.

En gelenegl er ca. 6 gange stærkere end din egen naturlige negl, og er derfor næsten lige så stærk som en akrylnegl. En gelenegl er en ultraklar og flot negl med et utrolig flot finish. Gele anbefales til den lidt hårdere negl, da produktet i sig selv er blødt og fleksibelt (hård + blød = styrke).

Hvor akryl er baseret på en væske og pulver, der skal blandes, er gele et færdigblandet lugtfrit produkt. Geléen påføres neglen i forskellige lag, der hærdes i en UV-lampe/Led-lampe. En gelenegl kan ikke opløses i acetone og skal derfor files af.

Brisa gele negle fra CND hos Lykke & velvære