Hårtest og hovedbundsanalyse


Hårtest og hovedbundsanalyseHårtest og hovedbundsanalyse hos din hårolog Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Indenfor Hårologi har vi altid været interesseret i at øge kendskabet til håret. Til dette formål er der udviklet en række værktøjer og metoder til at analysere hår.

Få testet dit hår!

Som Hårolog tester jeg dit hår, måler hårets styrke og strækbarhed i et såkaldt hårtestapparat. Testen giver svar på, hvor meget fugt og styrke håret indeholder, altså om håret er Hydrofilt eller Hydrofobt, dvs. fugtighedselskende eller fugtafvisende. Fugt balancen er afgørende for, hvordan håret skal behandles for at blive frisk og blank, og være let at forme.

Den digitale hårtest maskine er udviklet af Hårologi Stockholm i Sverige. Ingen anden virksomhed i branchen har et lignende vurderingsværktøj.

Resultatet bruges i forbindelse med råd- og vejledning til pleje og anbefalinger af produkter, som så kan skræddersyes til netop dit hår og din hovedbunds behov. Vi kan tilbyde at tilsætte ingredienser, der måtte være ekstra behov for, ud fra testen og hovedbundsanalysen, som også følger med. Vi glemmer ofte at vi har en hårgrænse, men ikke en hudgrænse, hvorfor der ofte opstår problemer i hovedbunden, da der ikke Håranalyse - test dit hår hos din hårolog Lykke & velvære i Helsingør Nordsjællandbliver taget højde for hudens tilstand når man vælger produkter. Det kan vi hjælpe med, både som Hårolog og kosmetolog. Håret og huden ændre sig konstant hvorfor det altid er inkluderet når du booker vores øvrige behandlinger hos frisøren.

Hos hårologen er dit hår og din hud i sikre hænder med kyndig og professionel råd og vejledning og produkter, som er skånsomme for samme, produceret af naturlige ingredienser og samtidig er bæredygtige.

Pris 249,- fratrækkes ved køb af produkter for over 500,-