bt-micro


bt micro
bt-micro er det nyeste indenfor håndholdte professionelle apparater. bt-micro anvender en nyskabende patenteret teknologi med ultralyd og mikrostrøm, som kan anvendes til eksfoliering, ionisering og desincrustation. Ultralyden skaber hurtige svingninger og efterlader huden blød, frisk og perfekt til efterfølgende produkt penetration.

Apparatet indstilles efter din hudtilstand og efter hvilken behandling der udføres eksempelvis exfoliering.

Ved exfoliering anvendes der ultralyd, som giver høje svingninger (op til 26.000Hz). Ultralyd frekvens måles i cyklus pr. sekund eller megahertz. De fleste apparater, som anvendes i hudplejeindustrien arbejder med 18.000-20.000 Hz pr. sekund. De hurtige svingninger i ultralyden skaber det vi kalder for kavitation. Kavitation er når et vandopløseligt molekyle bliver imploderet på huden og kommer til at virke som en højtryksrenser på huden. Kavitationen skaber en midlertidig separation af cellerne i stratum corneum fra cellerne i stratum granulosum, overhuden/epidermis. Denne separation giver mere plads i det extracellulære rum mellem cellerne og giver efterfølgende en bedre produktpenetration.

images-3

 

 

Til benyttelse når masken ligger på huden anvendes yderligere mikrostrøm

Mikrostrøm er en lav elektrisk strøm, der efterligner kroppens egne elektriske impulser. Mirkrostrøm kan anvendes til adskillige formål for huden og kan bla. øge hundens produktion af collagen og elastin. Mikrostrøm stimulerer produktionerne af ATP/adenosin trifosfat , en vital energi molekyle, som er kroppens katalysator for den energi cellerne anvender til DNA kopiering, separation, muskelbevægelse eller neurotransmission. Undersøgelser viser, at mikrostrøm kan øge ATP niveauet med 300-500 %, der øger fibroblasternes aktivitet og dermed cellernes produktion af glycosamioglykaner, som er vidt udbredt i alle bindevæv,  Disse kæmpestore molekylaggregater giver vævsvæsken en gelstruktur.

Mikrostrøm har efterhånden overgået andre apparater som iontoforese og desincrustation da den arbejder med kroppens egne, naturlige elektriske impulser. Bio-Therapeutics patenterede niveau af strøm og frekvenser kan øge produktpenetrationen med op til 65% sammenlignet med hvis du blot påfører produktet direkte på huden. 

Unknown-1

Kontraindikationer: 

Der kan IKKE anvendes dette apparat hvis du:

– er gravid

– er i behandling mod kræft

– har pacemaker