Aknebehandling


images-5

Aknebehandling med frugtsyre 45 minutter – 399,-

Denne behandling starter med dobbelt afrensning med damp, en grundig hudanalyse/facemappingefterfulgt af frugtsyrepeeling.

Derefter en forlænget dybderensning, som fjerner overskydende talg og urenheder.

Herefter får du flere samtidige masker, der er afpasset efter hudtilstanden i de forskellige områder af dit ansigt hvor du imens vil nyde en skøn og befriende håndmassage. Efter afrensning af masker afsluttes med tonic, serum og cremer, som fugter, beskytter og hjælper til med at genskabe den naturlige balance i din hud, hvor porer mindskes, urenheder/tilstopninger minimeres og udbrud reduceres.

Alle dele af behandlingen er naturligvis skræddersyet og afstemt efter din hudtype og hudens tilstand/-e.

Du kan evt. kombinere denne behandling med en diamantslibning til 149,- for optimering af behandlingen. Tilvælg en hovedbundsmassage for kun 100,- og opnå total nydelse!

Afsluttende råd og vejledning til bl.a. hjemmepleje.

Anbefales til dig, som har overproduktion af talg, urenheder, tilstopninger/akne.

Tip! Det anbefales at tage denne behandling, som et kurforløb a´ 6 gange (helst ugentligt) for størst effekt.

Passer til både ham og hende.

FÅ DIN PERSONLIGE
SKIN FITNESS PLAN

I enhver ansigtsbehandling indgår en Face Mapping hudanalyse, som er udgangspunktet for en grundig personlig vejledning (Skin Fitness Plan) i brugen af dine anbefalede produkter, så du får helt styr på dine hudplejerutiner og undgår fejltagelser.

Med din egen personlige Skin Fitness Plan får du overblik over rækkefølgen du skal bruge produkterne og hvordan du får mest muligt ud af dine produkter. Så er du godt på vej til at opnå optimale resultater for din hud!Skin fitness plan Dermalogica hudpleje expert hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland