Hårfjerning – epilering


Epilering – permanent hårfjerning med DuLac-metoden – fra 149,-

Hårfjerning - epilering med Dulac metoden hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Det kan være til stor gene med hårvækst de forkerte steder.

Der kan være mange og forskellige årsager til uønsket hårvækst  fra person til person – fx hormonelle ubalancer, medicin eller din kost. Med epilering (DuLac-metoden) kan du få fjernet de uønskede hår permanent.

Behandlingen med epilering, sker ved hjælp af en unik Dulac-metode, som kan behandle alle hår uanset om de er mørke eller lyse, tykke eller tynde i modsætning til laserbehandlinger.

Epilering er den bedste gave du kan give dig selv. Du vil blive et gladere menneske og få større livskvalitet, da du ikke længere behøver at skjule dine hår.

Hvilke typer hår kan fjernes?

Behandlingen med epilering, sker ved hjælp af en unik Dulac-metode. Alle typer hår kan fjernes uanset om de er mørke eller lyse, tykke eller tynde i modsætning til laserbehandlinger, som kun kan fjerne mørke hår. Behandlingen laves typisk i fx ansigtet, oftest hage, overlæbe eller bryn og på bikinilinje, brystet eller på maven m.m.

Hvad er epilering?

DeDulac behandling hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjællandt foregår med en meget tynd nål, der føres ned i hårsækken. Der er ingen smerte forbundet med behandlingen (du vil højst mærke et lille prik). Når nålen er ført ned i hårsækken, sættes der lidt strøm til nålen. Resultatet er, at hårsækken/hårroden ødelægges ved at de fine kapillærer skubbes længere ned i huden, så blodtilførelsen ikke længere kan give næring til selve håret, og man kan så fint og skånsomt fjerne håret fra hårsækken i huden. Håret vil på sigt dø.

Man skal have lidt tålmodighed med denne behandling, da håret har forskellige vækstfaser. For at ramme håret i den første fase, vækstfasen, er det vigtig, at du i starten får behandling hver 14. dag. Herefter aftales et forløb.

For hver behandling du får, vil dine hår få en finere struktur, og farven vil blive meget lysere – og til sidst, vil håret forsvinde helt.

Det er vigtigt når du starter på dit epileringsforløb, at du ikke piller i din hud og hår, for at undgå bakterier omkring håret. Du må heller ikke fjerne hår på de områder, der skal behandles, i det tidsrum du får behandling her i klinikken. Altså kan du ikke, af hensyn til resultatet, gå hjem og fjerne nye hår med pincet el. lign. Dette kan stimulere hårsækken til at danne et eller flere nye hår.

Behandlingsforløb

Nogle kunder har hurtig voksende hårvækst og har i starten af deres forløb, behov for at blive behandlet 2 gange om ugen. Et normalt behandlingsforløb er 1 gang om ugen i 2-4 måneder, dernæst hver 14 dag og derefter hver 3. uge. Dette forløb varierer fra kunde til kunde, alt efter hvordan hårvæksten er. Håret vokser i forskellige faser og det er derfor vigtigt, at du følger de anbefalede behandlinger for det bedste resultat. Dine hår vil blive finere og lysere for hver gang du bliver epileret for til sidst at forsvinde helt.

Efter epilering – hjemmepleje

For bedste og hurtigste resultat findes et udvalg af plejeprodukter, du kan bruge derhjemme, som nedsætter hårvæksten.Golden magic fra Susanne Melchiorsen hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Hair reducer

Hæmmer hårets vækst og har en rensende effekt på huden. Bruges morgen og aften på ren og tør hud i 14 dage efter behandlingen.

Golden magic

Opheler og blødgør huden. Nogle kunder får i starten af deres forløb små røde mærker på huden efter epilering.

Dette er  helt normalt og vil blive mindre med tiden. Golden magic påføres på huden minimum 2 gange dagligt.