Spray tan guide før/efter behandling


 

Før behandling:

For at opnå det flotteste og bedste resultat af din spray tan, anbefales det at exfoliere huden med handske eller body scrub (kan købes i klinikken) inden behandlingen. Helst samme dag og hele kroppen og ansigtet. Undgå parfume, deodorant, antiperspirant og makeup før selve behandlingen for at undgå misfarvninger.

For ikke at farven skal smitte af på tøjet eller slides af, anbefales det at du kommer til behandlingen i løst mørkt tøj. Er behandlingen om aftenen, anbefales det at sengetøjet ligeledes er mørkt, da farven skal sidde i ca. 8 timer før badning alt efter hvor meget du vil have farven skal udvikle sig. Er der kommet lidt farve på tøj/sengetøj går det af i vask.

images-9

 

 

 

 

 

 

 

Efter behandling:

Farven skal sidde ca. 8 timer så den er fuldt udviklet før du bader. Så er anledningen af din spray tan til samme dag, så husk at påregne nogle timer inden badning. Den farve du får under behandlingen er det som kaldes en “make up farve/guidefarve”. Det er IKKE den rigtige farve. Den rigtige farve begynder først at udvikle sig ca. efter en time fra du har fået behandlingen og øger så gradvist i farve til de 6-8 timer er gået, alt efter hvor meget du vil have at farven skal udvikle sig.

Husk at du ikke skal vakse hænder umiddelbart efter behandlingen, så der ikke opstår farveforskel fra hænder til arme. Det samme gælder øvrige dele af kroppen. Vand og produkter med vand/væske i stopper udviklingen af farven.

De efterfølgende dage er det vigtigt at du dupper kroppen tør med håndklæde efter bad og bruger bodylotion for at sikre en ensartet farve i takt med at den aftager gradvist.

Exfoliering, træning/sved, lange og/eller mange bade og barbering vil forkorte holdbarheden af farven.

Farven kan forlænges ved at benytte selvbruner produkter, som kan købes i klinikken. Der er flere muligheder og grader af farve til hjemmebehandling. Hør i klinikken for råd og vejledning og rigtig valg til dit behov. Disse produkter har samme stof, som spray tanning væsken og vil derfor kunne holde den flotte glød længere.

Vi hjælper naturligvis med valg af rigtig farve og hjemmepleje.

 

californa-tan