Spray tan


Spray tan –  199,- (første gang hos L & V 249,-)images-4

Vil du undgå solens skadelige stråler? Så er en spray tan helt sikkert løsningen for dig!

Få den flotteste farve inden festen eller ferien eller bare fordi du ikke vil se bleg ud til hverdag!
En solbrun farve pynter på de fleste. Derfor oplever vi at flere og flere får lavet en spray tan inden de skal til fest eller blot hvis de ønsker lidt ekstra kulør.
Med en spray tanning bliver du flot sommerbrun uden at udsætte din krop for solens skadelige stråler. Med professionelt udstyr, får du en flot solbrun kulør. Tanning væsken påføres manuelt med en professionel airbrush pistol og efterlader derfor ingen striber eller andre uønskede spor.
Efter kun én behandling med den specielle selvbruner-væske, vil du opnå en farve, som havde du været sydpå. Men hver farve tilpasses ethvert ønske og behov ud fra din naturlige hudfarve. Farven holder 5-10 dage og behandlingen er fuldstændig ufarlig. Det er derfor en sund og sikker måde at holde sin hud flot og solbrun på.
Alle væsker der anvendes er allergivenlige og efterlader huden dejlig blød. Du kan desuden købe produkter til at holde farven ved lige. Der findes både spray og lotion med tan farve i forskellige farve intensiteter.
Selve behandlingen:
Inden behandlingen udføres, får du en barriere creme, som skal smøres på tørre dele af kroppen, for ikke at trække for meget farve op. Du kan helt undlade undertøj (gælder kun kvinder) og få farve overalt, eller have dit eget undertøj på eller bruge nogle engangstrusser, som udleveres i klinikken. Farven på tøjet går af i vask.
Behandlingen foregår ved, at du bliver sprayet over hele kroppen og ansigt med tanning væske. Væsken bliver airbrushet på med professionelt udstyr. Selve behandlingen med spray tager kun ca. 5 min.  og du vil kunne mærke væsken (lidt klistret) på huden en times tid efter. Det ødelægger ikke farven, at du tager tøj på – kun hvis det er stramtsiddende.
Vælger du at beholde undertøj på, får du ikke farve de steder. Det vil være en fordel at have løst mørkt tøj på og mørkt undertøj for at undgå afsmitning efterfølgende.
I klinikken har du mulighed for at få engangstrusse og hårnet til behandlingen.
California Tan Sunless får ikke kun huden til at se flot og brun ud, den efterlades også velplejet og fugtet takket være den professionelle formel med fugtgivende ingredienser og vitaminer, som bl.a. Aloe vera og E-vitamin.
Unknown-1
Farve:
Farven bliver valgt/mikset lige præcis til det der passer til dig og dit behov.
images-12
En prøvebehandling kan af og til være en løsning hvis du er i tvivl om farve og tone, eksempelvis til før et bryllup/konfirmation eller lign., for at se hvilken farve du skal have hvis du er i tvivl. Ring/skriv for yderligere råd og vejledning.
Da farven kun binder sig i de øverste døde hudlag, vil den gradvist aftage dag for dag. Du kan vælge at købe hjemmeprodukter fx. bodylotion, bodyscrub, suntan lotion etc. for at vedligeholde farven, bygge ekstra på i tone osv. Se hele udvalget i klinikken.
Hvornår skal man have lavet behandlingen?
Det anbefales at få lavet behandlingen 1-2 dage før anledning, eksempelvis til bryllup eller konfirmation, så resultatet er helt perfekt til den store dag. Men uanset om du vælger at komme 1, 2 eller 3 dage før, tilpasses behandlingen, så resultatet bliver flot og naturligt til dagen.
Er behandlingen til hverdag, kan du komme når som helst og genopfriske farven, ca. efter en uge eller forlænge farven med selvbruner du får købt i klinikken. Hør om hvilket produkt der passer netop til dig.