Spray tan


Brune ben Spray tan behandling tanning That so hos Lykke & velvære Helsingør NordsjællandSpray tan 199,- 

Vælg spray tan til den store dag for ekstra glød og farve, før din ferie sydpå, for at undgå solens skadelige stråler eller hvis du har noget der skal dækkes ved eks. hudsygdomme og lign.

Spray tan er helt sikkert og ufarligt og passer til alle!Spray tan til mænd hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Få den flotteste farve inden festen eller ferien eller bare fordi du ikke vil se bleg ud til hverdag!
En solbrun farve pynter og gør også at man ser mere slank ud. Derfor oplever vi at flere og flere får lavet en spray tan inden de skal til fest, rejse eller blot hvis de ønsker lidt ekstra kulør.
Med en spray tan bliver du flot sommerbrun uden at udsætte din krop for solens skadelige stråler. Med professionelt udstyr, får du en flot solbrun kulør.
Tanning væsken påføres manuelt med en professionel airbrush pistol og efterlader derfor ingen striber eller andre uønskede spor.
Efter kun én behandling med den specielle selvbruner-væske, vil du opnå en farve, som havde du været sydpå. Men hver farve tilpasses ethvert ønske og behov ud fra din naturlige hudfarve.
Farven holder 5-10 dage (læs før/efter guide for bedste resultat og holdbarhed) og behandlingen er fuldstændig ufarlig. Væskerne er desuden uden parabener og hormoner. Det er derfor en sund og sikker måde at holde sin hud flot og solbrun på. Du får stadig farve af solens stråler selvom du er blevet spray tannet, så derfor skal du stadig have solfaktor/spf på i solen.
Alle væsker der anvendes er allergivenlige og efterlader huden dejlig blød. Du kan desuden købe produkter til at holde farven ved lige. Der findes både spray, lotion og mousse med tan farve i forskellige farve intensiteter.

Læs mere om That`so Tan herThat'so that so logo self tan spray tan forhandler Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

 

Selve behandlingen:Spray tan behandling tanning That so hos Lykke & velvære Helsingør Nordsjælland

Inden behandlingen udføres, får du en barriere creme, som skal smøres på tørre dele af kroppen, for ikke at trække for meget farve op. Især hænder, fødder, knæ og albuer. Du kan helt undlade undertøj (gælder kun kvinder) og få farve overalt, eller have dit eget undertøj (mørk farve) på eller bruge nogle engangstrusser, som udleveres i klinikken. Farven på tøjet går af i vask, dog ikke altid på hvidt, så sørg for at have løst og mørkt tøj på og ikke for stramt, så det ikke slider spray tan farven af lige efter endt behandling.
Behandlingen foregår ved, at du bliver sprayet over hele kroppen og ansigt med tanning væske. Væsken bliver airbrushet på med professionelt udstyr.
Selve behandlingen med spray tan tager kun ca. 3-5 min. og du vil kunne mærke væsken (lidt klistret) på huden en times tid efter. Det ødelægger ikke farven, at du tager tøj på – kun hvis det er stramtsiddende.
Vælger du at beholde undertøj på, får du ikke farve de steder. Det vil være en fordel at have løst mørkt tøj på og mørkt undertøj for at undgå afsmitning efterfølgende. Farven udvikler sig i 8 timer efter behandlingen hvorfor du først dérefter kan tage bad og vaske hænder. Al væske/vand/creme osv. vil ophæve udviklingen inden for de 8 timer.
Undgå smykker og lign.
I klinikken har du mulighed for at få engangstrusse og hårnet til behandlingen.
That´so får ikke kun huden til at se flot og brun ud, den efterlades også velplejet og fugtet takket være den professionelle formel med fugtgivende ingredienser og vitaminer, som bl.a. Aloe vera og E-vitamin.

Guide til før og efter spray tan behandling

 
Unknown-1

Farvevalg:

Farven er customized og bliver valgt/mikset lige præcis til det der passer til dig og dit behov.
images-12
Tip! Det kan være en fordel at afprøve behandlingen nogle uger før selve dagen hvis du er i tvivl om farve og tone, eksempelvis til før et bryllup/konfirmation eller lign.
Da farven kun binder sig i de øverste døde hudlag, vil den gradvist aftage dag for dag. Du kan vælge at købe hjemmeprodukter fx. bodylotion, bodyscrub, suntan lotion etc. for at vedligeholde farven, bygge ekstra på i tone osv. Se hele udvalget i klinikken.

Hvornår skal man have lavet behandlingen?

Det anbefales at få lavet behandlingen 1-2 dage før anledning, eksempelvis til bryllup eller konfirmation, så resultatet er helt perfekt til den store dag. Men uanset om du vælger at komme 1, 2 eller 3 dage før, tilpasses behandlingen, så resultatet bliver flot og naturligt til selve dagen.
Er behandlingen til hverdag, kan du komme når som helst og genopfriske farven, ca. efter en uge eller forlænge farven med selvbruner du kan købe i klinikken. Hør om hvilket produkt der passer netop til dig.
Ring/skriv på 27283055 for yderligere råd og vejledning.