Bonuskort


 Personligt bonuskort* på ALLE behandlinger -

giver 11. behandling GRATIS*

= 10% sparet på alle behandlinger

Bonuskort

Penge sparet!

Det skal give mening for dig at besøge Lykke & velvære. ALLE får bonuskort hver gang de starter en ny behandling eller når tidligere bonuskort er opbrugt. Ikke blot en enkelt gang, men HVER gang. Dette er for at give dig som kunde, en ekstra fordel ved at få behandlinger hos Lykke & velvære. Vi ønsker at bygge en relation til dig. Vi vil belønne dig, som fast kunde og samtidig vise at vi værdsætter din loyalitet.

Bonuskortet er personligt og kan derfor ikke overdrages til andre.

For hver behandling (skal være samme behandling af hensyn til prisen) får du et kryds/stempel og når hele kortet (10 behandlinger) er opbrugt får du en tilsvarende GRATIS behandling. Dette tilsvarer en rabat på 10% på hver behandling.

Bonuskortet udstedes på ALLE behandlinger til ordinær pris og kan derfor ikke benyttes sammen med andre tilbud og rabatter.

Kortene har ingen tidsbegrænsning og gælder uanset om der kommer prisændringer undervejs.

Kortene er ikke registreret og derfor er det eget ansvar at få disse opdateret og ajourført efter hver behandling og skal også fremvises ved hver behandling for at få afkrydset/stemplet kortet.

Bonuskortene giver ikke kontantrabat pr. behandling, men GRATIS behandlinger.

For at få kontantrabat, kan du vælge at købe og betale forud for 10 behandlinger, hvilket udløser en kontantrabat på 10%.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 27 28 30 55.

* For at få bonuskort og andre fordele (som vi har massere af), skal man være signet op til nyhedsbreve.

Se alle behandlinger her