Kosmetisk ansigtsakupunktur


Kosmetisk ansigtsakupunktur

Lokal rynkebehandling med intradermalnåle i tillæg til anden ansigtsbehandling fra 149,- (10-15 nåle)
Glabella og pande 149,-
Mund 149,-
Kinder, nasolabialfuge 199,-
Hele ansigt 749,-

kosmetisk akupunktur behandling hos Lykke & velvære Helsingør Nordsjælland

 

Kosmetisk akupunktur er til dig, der ønsker den naturlige skønhed, hvor mimik og udtryk er en vigtig del af dig. Kosmetisk ansigtsakupunktur er en anti-aging behandling, der markant reducerer alderstegn i ansigtet, helt uden kirurgi og kemisk behandling.

Denne behandling er meget afstressende og afslappende, mens der løsnes op for rynker, furer og linjer og huden samtidig opstrammes. Dette giver ansigtet et foryngende og afslappet ansigtsudtryk. Det er en skønhedsbehandling, der afstresser hele systemet og dermed skaber balance i krop og sind.

I Danmark vinder denne behandling mere og mere indpas, og bliver stadig mere populær, skønt det stadig er ukendt for rigtig mange. Kosmetisk akupunktur er et effektivt alternativ til tidens kemi og kirurgi, disse har ofte bivirkninger og giver ”et dødt” ansigtsudtryk.

Kineserne har kendt til det i flere tusinde år. Kosmetisk akupunktur er en ældgammel behandlingsform, som har været brugt helt tilbage til Song Dynastiet (960 _ 1279 e. Kr.) i det gamle Kina.

Behandlingen er meget populær i Hollywood, hvor den bruges af stjerner som Sandra Bullock, Madonna, Gwyneth Paltrow, Jenifer Aniston, Sean Connery, Lady Gaga m. fl.

Hver lille ansigtsmuskel bruger vi til at udtrykke hvordan vi har det i krop og sind. Ansigtets udtryk er helt essentielle for kommunikation og forståelsen for hvad vi tænker og føler. Den kemiske forskønnelse af ansigtet med bl.a. botox, lammer musklerne og dermed evnen til at udtrykke hvordan vi har det.

Så for dig der gerne vil beholde det personlige udtryk og den individuelle charme er kosmetisk akupunktur det rette valg for dig. Du genskaber et yngre og friskere jeg.

Hvordan virker kosmetisk akupunktur?

Kosmetisk ansigtsakupunktur kombineres med akupunkturpunkter i ansigtet sammen med akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne i ansigtet påvirkes ved at placere nåle i de forskellige muskler der enten spænder for meget op eller slapper for meget af og derved giver linjer. Punkterne på kroppen påvirker ansigtet via meridianbanerne (energibaner der løber inde i din krop og kan dermed stimulere på forskellige måder med øget blodtilførsel, væsketilførsel eller væskedrænage.

Der anbefales Beauty angel lysterapi sammen med behandlingen, under behandlingen for et endnu bedre og mere synligt og resultat. Tilsammen stimulerer det nydannelsen af kollagen, som fremmer spændstigheden og gløden i huden. Desuden virker behandlingen behagelig og afslappende på hele kroppen.

Angst for nåle?

For rigtig mange er en behandling med kosmetisk ansigtsakupunktur så behagelig og afslappende at de falder i en let søvn. Selv hvis du har angst for nåle kan du modtage denne behandling, da du hverken ser nålene og kun kan mærke et lille prik i huden når de penetreres. Du har mulighed for at komme ind og se og mærke hvordan det gøres hvis du er ekstra nervøs omkring forløbet og høre mere om selve behandlingen.

Book en tid og vi finder frem til et forløb og program, der passer lige præcis dine ønsker og behov.

Behandlingsinterval/forløb

Et forløb starter typisk med 5 – 8 behandlinger. Her lægges fundamentet så man sammen kan vurdere resultatet og se om der er brug for flere behandlinger. Alt efter hvilket resultat man ønsker og  forventer at få.

Det optimale behandlingsinterval for en hurtig og mere blivende virkning er 1 – 2 gange ugentlig i 2 uger.

Derefter 1 gang om ugen i 2 uger.

Derefter hver 14. dag i en måned.

Tilsidst 1 gang om måneden i 2 måneder.

Forebyggende behandling er en gang hver 6 – 8 uge.

Fordele ved kosmetisk ansigtsakupunktur

 • Naturlig forbedring og hudforyngelse
 • Øger dannelsen af elastin og kollagen
 • Skaber en naturlig, levende og sund hud
 • Giver øjnene klarhed og ansigtet glød
 • Mindsker arvæv
 • Mindsker rynker og furer
 • Mindsker porrerne i huden
 • Mindsker og forebygger dobbelthage
 • Løfter øjenlåg og hængende mundvige
 • Letter poser og hævelser under øjnene
 • Fremmer en smuk ansigtskulør
 • Reducerer stresstegn
 • Modvirker nedgående linjer i ansigtet
 • Afhjælper kæbespændinger og hovedpine
 • Styrker huden og øger ansigtets udstråling
 • Reducerer bekymringsrynker, panderynker og rygelinjer
 • Slappe ansigtsmuskler aktiveres
 • Rødme og irritation i huden dæmpes

Hvordan og hvorfor

Der hvor nålene sættes, frigives der energi og endorfiner. Det sætter gang i blodcirkulationen og stimulerer huden til produktion af nye celler. Ansigtshuden er ca. 28-30 dage om at forny sig.

Når man penetrerer huden med tynde nåle, stimulerer man til produktion af kollagen og elastin.

Kollagen er et protein, som naturligt findes i kroppen og er med til at holde huden ungdommelig. Ung hud kan indeholde op til 80% kollagen. I 30erne begynder mængden af kollagen at falde med ca 1-2% om året. Kollagen er kroppens lim og den vigtigste faktor for at holde rynker væk, og samtidig beholde spændstigheden og elasticiteten i huden. Når huden mister sin modstandskraft mod ydre påvirkninger som sol, forurening, kost og rygning, udvikles der linjer og rynker, grå og trist hud uden glød.

Elastin er et elastisk protein, som findes i høje koncentrationer i bl. a. huden. Det gør at huden kan strække sig og trække sig sammen igen til udgangspunktet. Med alderen mindskes mængden af elastin i vævet, hvilket er medvirkende til, f. eks. at huden mister sin elasticitet.

Man kan sige at kollagen gør vores hud modstandsdygtig og stærk. Elastin sørger for at holde huden ungdommelig, elastisk og smidig.

Når vi bliver ældre nedsættes produktionen af disse to proteiner, hvilket er med til at gøre huden slap, rynket, furet, tør og mat.

Vi kigger på

 • Hudens struktur
 • Porrer grovhed/finhed
 • Ansigtets slaphed/fasthed
 • Poser
 • Furer,linjer, rynker og dybde af disse

Hvad kan jeg forvente

De fleste vil kunne se resultater allerede efter 1. behandling i form af mere glød og et åbent ansigt.

Bindevævet vil være mere afspændt samtidig med at muskulaturen vil være mere harmonisk. Men for at skabe forandringer kræver det at behandlingen gentages flere gange – der er stor forskel på at behandle en på 25 år og en på 55 år. Reaktionen i hud og muskler er anderledes da linjer, furer og rynker bliver mere synlige og dybere jo ældre vi bliver.

”Rynkeregel”: For at se hvor dyb rynken er, kan man forsigtig strække huden på hver side af rynker. Hvis den forsvinder mens man gør det er den stadig overfladisk og lettere at behandle. Hvis den stadig kan ses mens man strækker huden er den dybere liggende og kræver flere behandlinger.

Afspænding og mere afspændingKosmetisk akupunktur behandling hos Lykke & velvære Helsingør Nordsjælland

Spændinger i ansigtet som har udviklet sig gennem et langt liv tager tid at behandle. Men det er det hele værd.

Når de mange små muskler bliver afspændt, sker der en forvandling både fysisk og psykisk. Ansigtet former sig efter dine emotioner. Stress, angst, vrede og sorg er bare nogle af de følelser, der sætter sit spor og efterlader tegn i ansigtet, men det er også dem der er med til at ”fortælle din historie”.

Behandling med kosmetisk akupunktur er ikke en quick-fix løsning.

 • ønsker du et hurtigt resultat skal du vælge Botox eller Restylane, og JA det kan være fristende for du får resultatet med det samme. Men det er stadig gift og kemikalier der sprøjtes ind i huden.

Bivirkninger ved kosmetisk akupunktur

Ved kosmetisk akupunktur er der som regel ingen bivirkninger.

Meget sjældent kan der opstå en mikroblødning af blodkar, hvilket resulterer i et lillebitte blåt mærke.

Kontraindikationer:

 • Blødere og blodfortyndende behandling
 • Medicin
 • Cancer
 • Gravide/ammende
 • Organtransplanterede
 • Botox, Restylane
 • Betændelse i huden, forkølelsessår og bumser
 • Modermærker

Nålene

Nålene sættes i punkter, som har forbindelse til de forskellige organer via de energetiske meridianbaner, der løber gennem kroppen.

Når blod og qi* flyder mere frit bliver blodcirkulationen bedre og det er med til at giAkupunktur nåle Lykke & velvære Helsingør Nordsjællandve vitalitet, ikke kun til ansigtet men til hele kroppen.

Kosmetisk akupunktur skal være så smertefri og behagelig som overhovedet muligt. Derfor bruges de fineste akupunktur nåle.

*kort: livsenergi. I det daglige produceres Qi af den luft vi indånder og denmad og drikke vi indtager. Det kombineres med Jing, som er den fundamentale energi vi har arvet fra vore forældre

Hvordan foregår behandlingen?

Vi drøfter dine ønsker og muligheder. Behandlingen planlægges, huden afrenses og descinficeres, nålene sættes i og maske pålægges og lysterapien startes, hvis dette ønskes for et endnu bedre resultat. Når lysterapien slutter, tagesnålene ud og du får lagt en afsluttende anti-age serum og afsluttende cremer. Produkterne er altid afstemt efter hud- type og tilstande.

Hvorfor mister din hud sin glød med alderen?

Alderen sætter sine spor, især i huden. I den naturlige ældningsproces mister vi vigtige naturlige fyldstoffer i huden, som kollagen og elastin. Som følge af det, bliver huden rynket, slap og mister sin glød. Lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen – på denne måde bliver huden forynget indefra og ud. Beauty angel lyset trænger dybt ned i huden og arbejder også dér, hvor ingen cremer fysisk kan nå ned.

Du kan læse om terapilyset her.

Hvordan virker BA lysterapi?

Beauty angel lysterapi hos Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandVores hud har evnen til at absorbere lys og omforme det til energi i cellerne, ved at stimulere cellernes mitokondrier, og øge ATP (adenosintrifosfat) produktionen. ATP indeholder kemisk energi og leverer energi til stort set alle energikrævende processor i kroppen, såsom kollagen produktion, næringstilførsel og blodgennemstrømning.

Huden udsættes for lys i specifikke bølgelængder, under en specifik intensitet og frekvens, tilpasset til bedst at stimulere hudens celler.

De forskellige typer lys arbejder i forskellige dybder af huden og påvirker dermed forskellige celler og processer til at gøre det de er programmeret til af naturen, men bare endnu hurtigere og bedre.