Bonuskort


 Personligt (VIP-) bonuskort – giver 10 og 20% rabat

Bonuskort

Vip-bonuskort

 

 

 

 

 

 

 

Penge sparet!

 

ALLE kunder får bonuskort hver gang de starter en ny behandling eller når tidligere bonuskort er opbrugt. Dette er for at give dig som kunde, en ekstra fordel ved at komme hos Lykke & velvære.

Bonuskortet er personligt og kan derfor ikke overdrages til andre.

For hver behandling (skal være samme behandling) får du et kryds/stempel og når hele kortet (10 behandlinger) er opbrugt får du en tilsvarende GRATIS behandling. Dette tilsvarer en rabat på 10% på hver behandling.

For hvert 10-klip bonuskort du har opbrugt, får du et VIP-bonuskort (kun 5 krydser/stempler), som giver hver 6. behandling GRATIS, hvilket tilsvarer 20% rabat på hver behandling, samme behandling.

Bonuskortet udstedes på ALLE behandlinger til ordinær pris og kan derfor ikke benyttes sammen med andre tilbud og rabatter.

Kortene har ingen tidsbegrænsning og gælder uanset om der kommer prisændringer undervejs.

Kortene er ikke registreret og derfor er det på eget ansvar at få disse opdateret og ajourført efter hver behandling og skal også fremvises ved hver behandling for at få afkrydset/stemplet kortet.

Bonuskortene giver ikke kontantrabat pr. behandling, kun behandlinger. MEN du kan vælge at købe og betale forud for 10 behandlinger, hvilket udløser en kontantrabat på 10%. Når et 10-klip kort er købt, kan du så vælge at betale forud for dit VIP-bonuskort hvor du så får 20% kontantrabat.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 27 28 30 55.