Gelé negle


Brisa gele negle fra CND hos Lykke & velvære

 

 

 

 

 

 

 

BRISA GELÉ fra CND

Udover at du kan lave tynde naturtro negle der kan vedligeholdes uendeligt, er BRISA hypoallergen. Forstærk dine egne negle i ca. 3 uger og/eller forlæng dine negle løbende. Også neglebiddere kan have fordel af denne behandling, da man undgår at bide, så naturneglen får ro til at vokse. Har du knækket en negl, kan det også fikses. Brisa Gelé er desuden lugtfri.

 

Gelé negle Lykke & velværeGelé på egne negle 449,-

Gelé med fransk kant på egne negle 499,-

Gelé, forlængelse med tipper, med eller uden fransk kant 699,-

Opfyldning af gelénegle, 3 uger 399,-

Balancering af gelénegle, 4 uger+ 499,-

Fjernelse/aftagning af gelénegle 349,-

Fjernelse/aftagning af gelénegle ifm. ny gelé 299,-

Reperation af en negl 79,-

Brisa-systemet er kendt for, at man kan lave supertynde og holdbare gelenegle, der ikke gulner. Da Brisa ikke er tilført akrylat, formaldehyd og gluteraldehyd er geléen hypoallergenisk – hvilket vil sige, at de fleste mennesker kan tåle den.

En gelenegl er ca. 6 gange stærkere end din egen naturlige negl, og er derfor næsten lige så stærk som en akrylnegl. En gelenegl er en ultraklar og flot negl med et utroligt flot finish. Gele anbefales til den lidt hårdere negl, da produktet i sig selv er blødt og fleksibelt (hård + blød = styrke).

Hvor akryl er baseret på en væske og pulver, der skal blandes, er gele et færdigblandet lugtfrit produkt. Geléen påføres neglen i forskellige lag, der hærdes i en UV-lampe/Led-lampe. En gelenegl kan ikke opløses i acetone og skal derfor files af.