MK OILS – olie og aronia juice


MK olie og Aronia juice hos Lykke & velvære i Helsingør

 

MK MAYBRITT KREWALD OLIE OG JUICE

Skønhed og sundhed kommer indefra

MK Maybritt Krewald er et dansk brand i rivende udvikling. Maybritt Krewalds livsfilosofi – at skønhed kommer indefra – er implementeret i de populære produkter, der har et væld af fantastiske virkninger på krop og sjæl.

Om MK Maybritt Krewald

MK Maybritt Krewald er en virksomhed, der er grundlagt af danske Maybritt Krewald. Gennem sin opvækst var Maybritt Krewald tæt knyttet til naturen, hvilket har skabt hendes livsfilosofi – at skønhed og sundhed skal komme indefra. Efter år med dedikation til studier i farmakologi og forskning besluttede Krewald sig for at udvikle en unik produktlinje, der skulle tilføre kroppen skønhed indefra.

Produkterne

MK Maybritt Krewald dækker over et sortiment af unikke olier og juicer. Produkterne indeholder kraftfulde naturlige og økologiske ingredienser, der fremmer hudens sundhed samt frembringer skønhed og energi hos alle. Maybritt Krewalds produkter er baseret på 100% økologiske ingredienser samt indeholder fedtsyrer, der har en gavnlig effekt på huden, håret og fordøjelsen. Krewald har selv udvalgt de olier, der er grundlæggende for sortimentet, og som giver styrke, sundhed og velvære indefra, samtidig med at huden efterlades fejlfri. 

MK skønhedsprodukter er til dig som prioriterer skønhed og velvære samt elsker naturlig og eksklusiv kropsterapi! Kom igang allerede nu og du vil hurtigt mærke en positiv ændring…

Produkterne sendes gerne. Bestil på tlf. 27 28 30 55 eller mail lindalykkes@gmail.com

MK Maybritt Krewalds bestsellere

Blandt MK Maybritt Krewalds bestsellere finder man Organic Pure Oil W, som er en økologisk olie til kvinder over 20 år. Olien består af 100% økologiske ingredienser og har en effektiv virkning på blandt andet hormonbalancen, forbrændingen, glansløst hår og vægttab. Derudover har olien en synlig effekt på huden, der efterlades ren og velplejet. Organic Pure Aroniajuice A og N er to populære juicer, der er ideelle at anvende sammen med Organic Pure Oil. Aroniajuice N er usødet og er en naturlig antioxidant, der kan anvendes til at modvirke stresset hud og virusangreb samt er ideel i forbindelse med træning eller til den daglige skønhedsrutine. Derudover har juicerne en gavnlig effekt på hudens celler, så ældningsprocessen bremses. Er også ideel til dig der vil slanke sig.

Ønsker du at frembringe din krops indre skønhed og velvære, er MK Maybritt Krewald det perfekte valg for dig!

Fordele ved MK olie

  • Giver sund fordøjelse og mere energi
  • Gavnlig for bla. hud, hår og velvære
  • 100% økologiske ingredienser
  • Nem at indtage
  • Kan modvirke virusangreb

Desuden er alle produkterne KRAV-certificerede og fremstillet uden brug af diverse tilsætningsstoffer.

 

 MK organic pure oil hos Lykke & velvære i Helsingør MK organic pure oil W (Women) 329,- En økologisk, eksklusiv blanding af olier specielt udviklet for kvinder, der ønsker det bedste inden for hud-og kropspleje. MK organic pure oil W er en lækker blanding af eksklusive økologiske frø ekstrakter og indeholder olier af sortkommen, hybenkerne, natlys, sesam og hørfrø. Sortkommen er gennem de sidste 3.000 år blevet brugt af kvinder til skønhedsbehandlinger og indeholder essentielle fedtsyrer og bitterstoffer, som er afgørende for en god fordøjelse og har en beskyttende og balancerende effekt på huden. – Hybenolie tilføjer vitale antioxidantkomplekser og umættede æteriske olier med bl.a. omega 7 som har stor betydning for bevaring af hudens ungdommelige udseende og elasticitet.Olien kan have en helende og opstrammende virkning på huden og giver et vigtigt bidrag til en balanceret indtagelse af essentielle fedtsyrer.Du kan med fordel bruge MK olie W udvortes på tør og rynket hud og appelsinhud istedet for creme for at opleve mere fugt og elasticitet i huden og mindske eventuelle rynker og ardannelser.
 MK organic pure oil M hos Lykke & velvære i Helsingør MK organic pure oil M (Men) 329,- En potent olie specielt fremstillet til mænd. Den indeholder østrigsk græskarkerneolie, hybenkerneolie, hørfrøolie, sesamolie og kæmpenatlysolie.
Denne oliekombination er både opbyggende og balancerende for huden og hjælper dig med at slippe af med uren og ubalanceret hud.
Østrigsk græskarkerneolie tilfører en mængde mineraler og mikronæringsstoffer som er vigtige for hudens beskyttelse og opbygning. Hybenolie tilføjer vitale antioxidantkomplekser og umættede æteriske olier med bl.a. omega 7, som har stor betydning for bevaring af hudens ungdommelige udseende og elasticitet.Du kan med fordel bruge MK olie M udvortes på sart, tør og rynket hud istedet for creme for at opleve større fugt og elasticitet i huden og mindske eventuelle rynker og ardannelser.
 MK organic pure oil O hos Lykke & velvære i Helsingør MK organic pure oil O (Family) 329,- Specielt designet til hele familien og består af udvalgt økologisk hybenkerneolie, kæmpenatlysolie, sesamolie og hørfrøolie. Indholdet af kæmpenatlysolie og hybenkerneolie giver milde smagsnoter samt et højt indhold af aktiverede essentielle fedtsyrer, hvilket gør den velegnet til hele familien. Også yderst anbefalelsesværdig til gravide, som ønsker færre strækmærker. Kæmpenatlysolie tilfører huden GLA (gammalinolensyre), som er en flerumættet omega-6 fedtsyre, som virker forebyggende på irriteret og sart hud. Hybenolie tilføjer desuden vitale antioxidantkomplekser og umættede æteriske olier til sart hud med bl.a. omega 7, som har stor betydning for bevaring af hudens ungdommelige udseende og elasticitet.Du kan med fordel bruge MK olie udvortes på tør, sart og rynket hud og appelsinhud istedet for creme for at opleve større elasticitet i huden og mindske eventuelle ardannelser.
 MK organic Aronia A juice hos Lykke & velvære i Helsingør MK organic pure Aronia A 119,- Økologisk koncentreret Aroniajuice tilsat lækker økologisk æblejuice. Den meget koncentrerede Aroniajuice blandes forsigtigt med juice af økologiske æbler for en sødere smag. Ved at blande Aronia og økologisk æblejuice produceres et naturligt antioxidantkompleks. Bruges når du vil af med den søde tand, når du skal træne eller bare som en daglig skønhedsrutine for at opnå en smuk hud og krop. Blandes med MK organic pure oil.
 MK organic pure Aronia N juice hos Lykke & velvære i Helsingør MK organic pure Aronia N 119,- Ren, økologisk og ekstra koncentreret Aroniajuice uden tilsætningsstoffer og med en overlegen antioxidant-værdi. Aroniabærret topper listen over sunde superfrugter. Ingen anden frugt har et så højt indhold af anthocyaniner, og dermed antioxidanter, som Aroniabær. Brug den som ekstra hjælp til overbelastet hud. Tag den som en daglig skønhedsshot sammen med MK organic pure oil når huden og kroppen er stresset.
 MK Oils Maybritt Krewald olie og aronia bær juice rejsesæt rejsekit hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland Det nye Travelkit fra MK olie! 2 x 100 ml W+N/O+N/M+N Travelkit 149,-Nu er der lanceret dette nye, smarte Travelkit fra Maybritt Krewald så du hurtigt kan tage din MK olie med dig når du rejser.Tag det nye MK Travelkit med i din håndbagage når du flyver eller pak det ned i weekendtasken og tag det med på tur. Eller i træningstasken når du skal afsted til træning eller stranden. Mulighederne er uendelige og på den måde kan du nu enkelt rejse fra sted til sted og samtidigt have din MK olie med. MK Travelkit er doseret til 3 dages enkeltshot og behøver ikke at være på køl i de 3 dage det tager at bruge det.
På dén måde kan du helt undgå uren hud og andre problemer med huden på ferien og behøver ikke bekymre dig for at du skal starte forfra med hverken slankekur eller din oliekur når du kommer hjem!
Et MK Travelkit indeholder en dosering som svarer til 3 dages forbrug af enkeltshots, dvs 1 shot dagligt. 

 

MK Olierne indeholder blandt andet:
– Kæmpenatlysolie, som virker balancerende på hormonsystemerne
– Hybenkerneolie, som er fantastisk værdifuld til ophelning af hud ved pigmentpletter, solskader og ved både tør og fedtet hud pga. hormonubalancer. Hybenkerneolie benyttes også i specielle rynke- eller pigmentbehandlinger.
– Egyptisk sortkommenolie, er værdifuldt da sortkommenolien indeholder over 150 forskellige næringsstoffer, som direkte kan hjælpe til med at hæmme allergisk besvær i hud, hårbund, mave-tarm og luftveje og på den måde understøtte hormonbalancen ved hud- eller kropsbehandling.
– Østrigsk græskarkerneolie i mandeolien er kendt for sin forebyggende effekt ved prostataproblemer og hjerte-karproblemer.
Alle olier er selvfølgelig jomfruolier af første presning og er desuden økologisk KRAV-mærket (den skrappeste økomærkning i Europa). I MK Olie er der med andre ord ikke sparet på kvalitetsolierne, hvilket også gør, at man hurtigt mærker en ændring på/i kroppen, selvom man har været vant til, at tage essentielle olier hele livet. Olierne er med andre ord terapeutiske olier i og med, at de indeholder mere end blot de rigtige essentielle fedtsyrer i den rigtige sammensætning. – Et udvidet redskab til at forbedre og optimere al øvrig indtag af andre produkter og andet for at skabe optimal balance for krop og sind.

 

Besøg Maybritt Krewalds hjemmeside her