Coronavirus/ Covid19


NYT NYT NYT!!!

 

VI HAR GENÅBNET FOR BOOKING ONSDAG DEN 22. APRIL -
Det samme gør Corona virussen!
 
Så DERFOR AFVENTER VI PT. MHT. ÅBNING MANDAG AF HENSYN TIL YDERLIGERE VÆRNEMIDLER, SOM SKAL I HUS FØRST.
DET BØR I SIKRE JER HOS DEM I BOOKER BEHANDLINGER HOS, NU CORONA VIRUSSEN VIL BLUSSE OP IGEN.
 
Vi glæder os til at se Jer og hjælpe Jer.
 
Det kan ikke gå hurtigt nok …..
———–

I nat blev det vedtaget af regeringen at de liberale erhverv, herunder frisører, KAN åbne igen fra på mandag af.
MEN vi afventer pressemøde og officiel erklæring og instrukser for hvad der skal til for at vi kan åbne.
“Det er endnu ikke aftalt under hvilke praktiske forhold de må åbne. Det skal aftales mellem myndighederne og de forskellige brancher, organisationer og foreninger”.

Det er på samme måde da skolerne skulle åbne, at de kunne åbne, men at der manglede de fornødne foranstaltninger for at kunne imødekomme de sundhedsmæssige krav, der skulle til for at åbne igen, hvorfor de ikke kunne åbne samme dag de måtte.

For os frisører gælder det at opretholde en forsvarlig sundhedsmæssig distance med nødvendige værnemidler for at beskytte dig såvel som os. Det hedder faktisk at vi skal holde afstand. Så selvom vi er nok så glade for beslutningen, vækker det også bekymring, da netop vores branche ikke kan holde den fornødne anbefalede afstand, tværtimod.

Netop det tager vi meget alvorligt for netop alles sikkerhed, for beskytte mod Corona, som altså stadig, og nu i endnu større omfang, vil florere blandt os.

Vores leverandører har ikke fået alle nødvendige værnemidler på lager endnu og de skal først kunne levere før vi kan tage det i brug og de sidste uger har leveringer været forsinket.

Så lige såvel som I, ønsker vi at åbne hurtigst muligt, men samtidig kan vi ikke forhaste en åbning førend vi har taget vores sundhedsfaglige foranstaltninger.
Igen for vores alles sundhed og helbred.
For ingen af os ved om vi er smittet med mindre man har symptomer.

Vi regner med at kunne åbne mandag hvis vi har det der skal til

Vi skriver så snart vi ved mere og åbner samtidig op for bookingen nu for booking af behandlinger fra og med onsdag den 22. april. Men produkter kan fortsat købes indtil da mod forudgående aftale ;-)

              Tlf. 27 28 30 55