Kropsmassager


Massage inkl. tørbørstning – 60 minutter – 549,-

Tørbørstning kropsmassage massage hos Lykke & velvære i Helsingør NordsjællandAlle massager starter med tørbørstning (ca. 5-10 min varighed). Tørbørstning eksfolierer din hud, giver glød ved at stimulere blodgennemstrømingen og lymfesystemet stimuleres til udskillelse af affaldsstoffer.

Gennerelt for alle kropsmassagerne, er at hele kroppen bliver masseret igennem, med mindre du har behov for ekstra opmærksomhed på bestemte områder af kroppen.

 

Der benyttes forskellige afgiftende, afstressende aromatiske essentielle olier med letoptagelige olier, som blødgør, fugter og nærer huden.

Vælg mellem følgende:

Graviditetsmassage: Gravid massage kan du få gennem hele graviditeten. Der vil blive taget hensyn til dine specifikke behov og lige det man har brug for under en graviditet, hvor især nærvær, afslapning, ødem/væskeophobning, ømme led og muksler osv. er kendetegnene for denne massage.

Velvære kropsmassage – Reducerer stress og muskelspændinger og giver samtidig øget blodcirkulation, hvor du vil mærke resultater med det samme.  Denne behandling er samtidig drænerende for ødemer (væskeansamlinger) og udrensende for ophobede affaldsstoffer. Efterlader samtidig huden blød og lækker.

images-16Anbefales til alle og især de med tungt og motorisk hårdt og belastende arbejde og hvor der er ømhed at spore.

Ansigts- og kropsmassage 75 min. 599,-

En kombination af ovenstående og en skøn ansigtsmassage hvor du vil mærke spændinger, du ikke vidste om i ansigtet, som nu vil blive afspændt. Bindevævet og muskulaturen vil få dig til at se afslappet ud og rynker/linjer vil mindskes. Akupressurmassage vil afstresse og detoxe for affaldsstoffer og blodgennemstrømningen vil give dig glød og en afslappende følelse længe efter behandlingen.

Bindevævsmassage – dybere massage med lidt mere tempo og energi end de andre massager der tilbydes. Anbefales til dig som er øm i både små og store muskelgrupper og vil optimere din krop.

Lymfedrænerende massage – let pulserende massage der åbner for lymfens vej til blodkredsløbet. Behandlingen kan virke udrensende, afhjælpe eventuelle væskeophobninger og styrke immunforsvaret. Især god hvis du er stressramt og ikke kan finde ro og sover dårligt. En langsom og også meditativ massage.

Er du tvivl om hvilken massage du har behov for, så ring og hør os i klinikken, ellers kan du bare booke en og vi finder sammen ud af det ud fra dit behov når du kommer ;-)