Anti-age behandling med frugtsyre


images-10

Anti-agebehandling med vitamin/frugtsyre – 45 minutter – 399,.

Til den modne hud, der trænger til en genopbyggende og opstrammende behandling med vitamin-/frugtsyrepeeling. Eller som forebyggelse.

Peelingen forbedrer fugtbalancen og modarbejder hudens ældningsprocesser. Den er baseret på fine æteriske olier og frugtsyrer. En behandling, som skaber elasticitet og fasthed og øger blodcirkulationen. Opstrammer samtidig huden på en behagelig måde og udglatter fine linjer, talgregulere og minimere porer. Den skaber liv i ansigtet, giver glød, nærer, reparerer og genskaber en smidig hud og efterlader huden vital, glat og fast.

Behandlingen starter med dobbelt afrensning (evt. med damp), en grundig hudanalyse/facemapping, efterfulgt af vitamin/frugtsyrepeeling.Frugtsyre og antiage behandling hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Derefter dybderensning, som efterfølges af flere samtidige masker, der er afpasset efter hudtilstanden i de forskellige områder af dit ansigt hvor du imens vil nyde en skøn og befriende håndmassage. Efter afrensning af masker afsluttes med tonic, serum og cremer, som fugter/nærer, beskytter og hjælper til med at genskabe den naturlige balance i din hud.

Denne behandling give øjeblikkeligt resultater hvor fine linjer mindskes, porer minimeres, talgproduktionen afbalanceres, huden giver glød og regenereres og fugtes i dybden.

Alle dele af behandlingen er naturligvis skræddersyet og afstemt efter din hudtype og hudens tilstand/-e.

Ideel til ham og hende med tidlige ældningstegn eller til den modne, aldrene hud, som ønsker effekt her og nu.

Tip! Anbefales i et kurforløb á 6 gange (helst ugentligt) for bedste resultat. Eller som boosting af huden ifm. med bryllup, fest el. lign. hvor huden skal stråle som aldrig før og hvor linjer og porer minimeres.

 

FÅ DIN PERSONLIGE
SKIN FITNESS PLAN

I enhver ansigtsbehandling indgår en Face Mapping hudanalyse, som er udgangspunktet for en grundig personlig vejledning (Skin Fitness Plan) i brugen af dine anbefalede produkter, så du får helt styr på dine hudplejerutiner og undgår fejltagelser.

Med din egen personlige Skin Fitness Plan får du overblik over rækkefølgen du skal bruge produkterne og hvordan du får mest muligt ud af dine produkter. Så er du godt på vej til at opnå optimale resultater for din hud!Skin fitness plan Dermalogica hudpleje expert hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland