EVENT – 18. juni


Eqoligy omega 3 olie Lykke & velvære Helsingør Nordsjælland

Havets guld – din livskvalitet

KUN 10 pladser!

Vil du leve sundere og mærke en forskel?

Lykke & velvære tilbyder højkvalitets Omega 3 produkter med dokumenteret effekt (via en blodtest/ priktest), som det eneste mærke på markedet.
Denne rene arktiske olie vil give en forbedret livskvalitet på flere områder.

Hør om hvorfor du ikke kan leve uden og hvorfor det er så vigtigt for dit velbefindende, din krop og celler, hjerne og syn.

Måske du har hørt om Omega 3 før, men ikke helt forstår hvilken du skal tage og hvorfor du skal tage det. Måske du allerede spiser/drikker det men ikke ved om det er nok og om det er godt nok.
Du har nok hørt og måske prøvet andre dråber, der giver sure opstød og ingen dokumentation har på om det du tager har en virkning eller ej. Alt dette og meget mere får du svar på.

Vi får besøg af Ann Engdal, leder og stifter af Nordsjællands kosmetologskole, hvor der blandt andet undervises i ernæring og anatomi. Ann fortæller om alle fordelene ved lige netop denne olie, som er kendt for sin virkning, sin renhed og ja ingen sure opstød og så er den til og med bæredygtig ;-)

Kom og smag og afgør selv hvor mild og god den er. Hør hvad andre har haft af succes med olierne og hvad olierne kan gøre for dig.
Du vil gå klogere hjem og vide mere om din sundhed og velvære og ja, måske have taget et skridt mod en sundere livsstil og fået en gratis blodtest ;-)

Tilmelding på FACEBOOK – KUN 10 pladser!

Vi ses til en hyggelig og lærerig aften ;-)