Intro til Home Care Dermaroller™


        Home Care Dermaroller logo hos Lykke & velvære i Helsingør Nordsjælland

Home Care Dermaroller™                 

Rul dig til en sund og smuk hud med Home Care Dermaroller™

SE VEJLEDNING HER

SE PRODUKTER HER

Med alderen bliver huden tyndere og fornyes langsommere. Som supplement til den professionelle Dermaroller™ behandling, kan du behandle ansigt og hals derhjemme med Home Care Dermaroller™ og opnå synlig forbedring af hudens udseende og struktur. Home Care Dermaroller™ er en lille rulle med ultra tynde nåle, der rulles blidt over huden og som har vist sig at have en revolutionerende effekt bl.a. på cellefornyelse.

I behandlingen er bevægelser med let hånd tilstrækkeligt for at nålene penetrere huden og optimal virkning opnås. Trykket må svare til max 200 g. Rullens 192 fine nåle har en længde på 0,20 mm. Hvilket sikrer en smertefri behandling, der på ingen måde kan skade din hud. Efter behandlingen påføres Lipo Peptide Collagen Booster, som indeholder A/E-vitamin og peptider, som forstærker nydannelsen af collagen i høj grad.

Home Care Dermaroller™ anvendes typisk til ansigt og hals, decolleté samt hænder.

Regelmæssig anvendelse af Home Care Dermaroller™ fjerner døde hudceller, øger cellefornyelsen og mikro cirkulationen, hvilket medfører et friskere og yngre udseende.

Desuden øges overhudens tykkelse med 30% og optagelsen af hudplejeprodukter øges med 200.

Home Care Dermaroller™ må ikke buges på acne i udbrud, sår, eksem eller på anden måde skadet hud.

Home Care Dermaroller™ sættet indeholder:

  1. Dermaroller™

  2. Natural Line Lipo Peptide Collagen Booster

  3. Natural Line Roller Cleaner

  4. Hårbånd

Du kan booste din hud yderligere efter Home care behandlingen med Dermaroller™ hylauronsyre ampuller, Dermaroller™ Mask og Dermaroller™ Mousturizer ACE.

Dermaroller hylauronsyre 0,35% ampuller

Hylauron binder fugten i huden og jo ældre vi bliver, jo mindre Hyaluron producerer vi selv, hvilket øger tendensen til rynker. Dermaroller™ har nu udviklet en yderst fugtivende Hyaluronsyre med A/E-vitamin og antioxidanter, som kompenserer for det naturlige tab af Hylauron. Anvendes typisk som kur 2-3 gange om året á 30 dage.

Dermaroller Mask

Maskens tynde silkeagtige lag frigør effektiv serum indeholdende Hyaluron og Matrixyl, som er med til at reeeablere hudens fugtnieveau og cellefornyelse samtidig med, at den udglatter hudens fine linjer. Masken virker yders beroligende på huden oefter Dermaroller™ behandling, men kan anvendes efter behov.

Dermaroller Mousturizer ACE

En fugtighedscreme med ACE-vitaminer, som er beroligende, reparerende, helende og styrkende.

Dermaroller™ er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE mærket og patenteret i Tyskland med dokumenteret virkning. Dermaroller™ er repræsenteret i 55 lande.